Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2022-04-01 08:45

Dienos pietų kainos – arti psichologinės ribos: kokių sprendimų rado restoranai

VŽ koliažas.
VŽ koliažas.
Kai produktai, energija, kuras brangsta kone kasdien, vis daugiau maitinimo įstaigų griebiasi skaičiuotuvo ir iš naujo peržiūri galutines patiekalų kainas. Klientams, kurie kainų pokyčius pastebi net lentynose, šį kartą aiškinti, kodėl brangiau, nebereikia. Tačiau verslininkai randa sprendimų, kaip suvalgyti augančias produktų kainas, kad pietautojams nereikėtų „suvalgyti“ ir reikšmingo kainos skirtumo.

Biurų ir kitų įstaigų darbuotojai, įpratę valgyti dienos pietus kur nors netoliese darbovietės, pajuto, kad kasdienės išlaidos jiems padidėjo. Dažniausiai – euru ar keliais. Ir nors visi supranta, kad augant savikainai kavinėms ir kitoms maitinimo įstaigoms nelieka nieko kito, kaip irgi didinti kainas, kai kurie klientai pripažįsta, kad šios jau peržengė jų psichologinę ribą. Ir pradeda ieškoti alternatyvų – neštis pietus iš namų, įsigyti maisto parduotuvėje ir pan.

Sugebėjo amortizuoti brangimą

Smulkieji verslininkai puikiai supranta, kad akivaizdus kainos pakėlimas gali praretinti lankytojų gretas. Todėl ieško sprendimų, kaip tokio akibrokšto išvengti.

52795
130817
52791