Dienos pietų kainos – arti psichologinės ribos: kokių sprendimų rado restoranai

Biurų ir kitų įstaigų darbuotojai, įpratę valgyti dienos pietus kur nors netoliese darbovietės, pajuto, kad kasdienės išlaidos jiems padidėjo. Dažniausiai – euru ar keliais. Ir nors visi supranta, kad augant savikainai kavinėms ir kitoms maitinimo įstaigoms nelieka nieko kito, kaip irgi didinti kainas, kai kurie klientai pripažįsta, kad šios jau peržengė jų psichologinę ribą. Ir pradeda ieškoti alternatyvų – neštis pietus iš namų, įsigyti maisto parduotuvėje ir pan.
Sugebėjo amortizuoti brangimą
Smulkieji verslininkai puikiai supranta, kad akivaizdus kainos pakėlimas gali praretinti lankytojų gretas. Todėl ieško sprendimų, kaip tokio akibrokšto išvengti.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai