Dėl restorano grįžo gyventi Klaipėdon, bet netrukus tokį pat įkūrė ir Vilniuje

Kai kurie verslininkai nesiima plėstis geografiškai, nes bijo, kad, fiziškai nebūdami kurioje nors vietoje, negalės tinkamai verslo valdyti, tačiau Dock craft beer & burgers įkūrėjų patirtis rodo, kad tai įmanoma. Tiesa, prieš tai patiems reikėjo susikurti sistemą, kad abiejuose miestuose būtų galima išlaikyti tokius pačius standartus.
Kai turi tikslą, baimės ar žinių stoka pasitraukia į antrąjį planą. Linas Puzonas ir Vaida Doškutė, UAB Ketvirtadienio projektas, valdančios du restoranus Dock craft beer & burgers, bendraturčiai, irgi nėrė į mažai pažįstamą veiklą. embe ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti