Paruoštukų verslas tik atrodo paprastas: pasiteisina retam

Ruošinių arba produktų, kuriuos reikia pasigaminti patiems, paklausa auga, tačiau ji neatstoja tiesioginės restoranų veiklos. O išvystyti patiekalų pristatymą kaip pagrindinį verslą pasiseka retam.
Karantinas daugeliui verslininkų išmušė pagrindą iš po kojų, todėl žaibiškai reikėjo ieškoti būdų, kaip papildyti veiklą ar surasti naujų būdų, kad verslas nestotų. Tai ypač jaučiasi maitinimo versle: daugelis restoranų ir kavinių pradėjo tiekti mais ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus vz.lt, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti