Kaip išgyventi pirmą krizę, verslą įkūrus 16-os, – plėstis toliau

Priverstinai uždaryti restoranus ir nutraukti maisto gamybą renginiams turėjęs dvidešimtmetis Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas, sako, kad po septynmylių plėtros žingsnių patyrė šoką, kai staiga buvo atšaukti kelių šimtų svečių vasaros renginių maitinimo užsakymai. Taip pat teko atidėti startą Krikštėnų dvare, kur, be maitinimo, teikia dar ir SPA bei apgyvendinimo paslaugas.
Pirmąją krizę R. Galvonas sako besistengiantis išgyventi kurdamas naujienas ir specialius pasiūlymus svečiams, kurių tikisi sulaukti po karantino, ir ramindamas 23 darbuotojus, nors pačiam ramų vadovo veidą išlaikyti sunku.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai