Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2020-04-28 08:45

Kaip išgyventi pirmą krizę, verslą įkūrus 16-os, – plėstis toliau

Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas. Asmeninio archyvo nuotr.
Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas. Asmeninio archyvo nuotr.
Verslą įkūrus dar iki pilnametystės ir plečiant jį tokiu greičiu, kokio kartais privengia net turintys daugiau patirties ir lėšų plėtrai, pirma krizė, atrodo, gali nustekenti ir tai, kas sukurta, ir tai, kas tebekuriama.

Priverstinai uždaryti restoranus ir nutraukti maisto gamybą renginiams turėjęs dvidešimtmetis Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas, sako, kad po septynmylių plėtros žingsnių patyrė šoką, kai staiga buvo atšaukti kelių šimtų svečių vasaros renginių maitinimo užsakymai. Taip pat teko atidėti startą Krikštėnų dvare, kur, be maitinimo, teikia dar ir SPA bei apgyvendinimo paslaugas.

Pirmąją krizę R. Galvonas sako besistengiantis išgyventi kurdamas naujienas ir specialius pasiūlymus svečiams, kurių tikisi sulaukti po karantino, ir ramindamas 23 darbuotojus, nors pačiam ramų vadovo veidą išlaikyti sunku.

52795
130817
52791