Dėl gražesnio interjero į restoraną neina – renkasi valgyklą
Paprastas, bet modernus interjeras, įvairus pietų meniu, vietoj aptarnavimo prie stalų – savitarna su padėklais ir svarbiausia nė menkiausio panašumo į senąsias valgyklas su klijuotėmis ant stalų – tokias naujas maitinimo įstaigas kuria verslininkai. Dažnas jų jau netrukus pamato poreikį atidaryti antrąją vietą ar bent jau persikelti į gerokai erdvesnes patalpas.
Populiarumą naujos koncepcijos valgyklos įgyja dėl maisto kokybės, mažesnių kainų nei kitose maitinimo įstaigose ir laiko.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai