Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2019-03-20 16:25

Dėl gražesnio interjero į restoraną neina – renkasi valgyklą

Daivos Banaitienės nuotr.
Daivos Banaitienės nuotr.
Šiuolaikiška valgykla didmiesčiuose tampa alternatyva restoranų dienos pietums, tačiau naujos valgyklos kuriamos ir mažuose miestuose, kur valgytojai atvyksta ne tik pietų metu net ir į nuošalesnes vietas.

Paprastas, bet modernus interjeras, įvairus pietų meniu, vietoj aptarnavimo prie stalų – savitarna su padėklais ir svarbiausia nė menkiausio panašumo į senąsias valgyklas su klijuotėmis ant stalų – tokias naujas maitinimo įstaigas kuria verslininkai. Dažnas jų jau netrukus pamato poreikį atidaryti antrąją vietą ar bent jau persikelti į gerokai erdvesnes patalpas.

Populiarumą naujos koncepcijos valgyklos įgyja dėl maisto kokybės, mažesnių kainų nei kitose maitinimo įstaigose ir laiko.

52795
130817
52791