Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2016-03-10 07:00

Verslininkai noriai virsta daržininkais

Vida Savičienė, sostinės UAB „Mažoji Aitezija“, kuriai priklauso kavinė „Kišenėlė“, direktorė: „Net tie, kurie nemėgsta salotų, sužinoję, kad daržoves užauginau pati, jas suvalgo.“
Vladimiro ivanovo (VŽ) nuotr.
Vida Savičienė, sostinės UAB „Mažoji Aitezija“, kuriai priklauso kavinė „Kišenėlė“, direktorė: „Net tie, kurie nemėgsta salotų, sužinoję, kad daržoves užauginau pati, jas suvalgo.“ Vladimiro ivanovo (VŽ) nuotr.
Šviežumas – vienas kozirių, kuriais maitinimo įstaigos vilioja lankytojus. Šviežiau už daržovę ar vaisių, tą pačią dieną nuskintą savame sode, nieko negali būti. Be to, su patiekalu klientai gauna ir emociją, tik svarbu tinkamai apie ją pranešti.

„Sezono metu daugelį daržovių ir prieskonių kas rytą į kavinę atsivežu iš savo daržo. Kadangi mūsų išskirtinumas yra naminis maistas, gaminame patiekalus taip, kaip kad ruoštume juos pačios sau namie, tad ir kuo daugiau produktų stengiamės panaudoti savų“, – pasakoja Vida Savičienė, sostinės UAB „Mažoji Aitezija“, kuriai priklauso kavinė „Kišenėlė“, direktorė.

Moteris pati daržoves augina pirmiausia dėl to, kad būtų šimtu procentų įsitikinusi, jog šios užaugintos sveikai – vėlgi kaip sau. Be to, tai veikia kaip rinkodaros priemonė.

52795
130817
52791