Verslininkai noriai virsta daržininkais
„Sezono metu daugelį daržovių ir prieskonių kas rytą į kavinę atsivežu iš savo daržo. Kadangi mūsų išskirtinumas yra naminis maistas, gaminame patiekalus taip, kaip kad ruoštume juos pačios sau namie, tad ir kuo daugiau produktų stengiamės panaudoti savų“, – pasakoja Vida Savičienė, sostinės UAB „Mažoji Aitezija“, kuriai priklauso kavinė „Kišenėlė“, direktorė.
Moteris pati daržoves augina pirmiausia dėl to, kad būtų šimtu procentų įsitikinusi, jog šios užaugintos sveikai – vėlgi kaip sau. Be to, tai veikia kaip rinkodaros priemonė.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- „Mano pinigai“ - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai