2018-06-21 19:34

Kavinės gamykloje ypatumai: jokio alkoholio, bet garantuoti klientų srautai

Žaneta Venskavičienė, UAB „Maisto sistemos“ bendraturtė:  „Kai dirbi gamyklos teritorijoje, dažniausiai valgyti ateina jos darbuotojai. Todėl būtina ne tik keisti meniu, bet ir kas dieną sugalvoti naują patiekalą, nustebinti.“ Rasos Dževeckytės (VŽ) nuotr.@CA parasas po nuotrauka:
Žaneta Venskavičienė, UAB „Maisto sistemos“ bendraturtė: „Kai dirbi gamyklos teritorijoje, dažniausiai valgyti ateina jos darbuotojai. Todėl būtina ne tik keisti meniu, bet ir kas dieną sugalvoti naują patiekalą, nustebinti.“ Rasos Dževeckytės (VŽ) nuotr.@CA parasas po nuotrauka:
Tas pats miestas – skirtingi lankytojų poreikiai: tuo įsitikino UAB „Maisto sistemos“ įkūrėjai, kai prieš pusantrų metų atidarė bistro Kauno autobusų stotyje, o prieš pusmetį – panašią maitinimo įstaigą „Peikko“ gamykloje.

Kavinė ar kita maitinimo įstaiga, esanti praeiviams ant tako, tuščia dažniausiai nebūna. Tačiau yra ir kitas būdas užsitikrinti, kad valgytojų nepritrūktų: kai įsikuri šalia gamybos įmonių ar biurų, jų darbuotojai dažniausiai tampa nuolatiniais lankytojais.

Žaneta Venskavičienė, UAB „Maisto sistemos“ bendraturtė, pasakoja, kad dirbant gamykloje reikia laikytis šiek tiek kitokių taisyklių, negu kavinę atidarius mieste.

52795
130817
52791