Kavinės gamykloje ypatumai: jokio alkoholio, bet garantuoti klientų srautai

Kavinė ar kita maitinimo įstaiga, esanti praeiviams ant tako, tuščia dažniausiai nebūna. Tačiau yra ir kitas būdas užsitikrinti, kad valgytojų nepritrūktų: kai įsikuri šalia gamybos įmonių ar biurų, jų darbuotojai dažniausiai tampa nuolatiniais lankytojais.
Žaneta Venskavičienė, UAB „Maisto sistemos“ bendraturtė, pasakoja, kad dirbant gamykloje reikia laikytis šiek tiek kitokių taisyklių, negu kavinę atidarius mieste.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai