2024-10-23 05:45

„Michelin“ žvaigžde įvertinto restorano šefas A. Kubilius: šitą žaidimą verta žaisti

Andrius Kubilius, restorano „1918“ virtuvės šefas. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Andrius Kubilius, restorano „1918“ virtuvės šefas. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
„Tie, kurie gauna „Michelin“ gido žvaigždę, verslo prasme, patiria sėkmę. Dabar galiu pasakyti, kad per 16-a savo karjeros metų virtuvėje aš pirmą kartą labai aiškiai matau ateitį“, – sako „Verslo žinių“ pašnekovas Andrius Kubilius, „Michelin“ gido žvaigžde įvertinto Vilniuje veikiančio restorano „1918“ virtuvės šefas.

„Tokia ir buvo strategija –  lėtai ir užtikrintai judam į priekį, aš to niekada ir neslėpiau“, – sako Andrius Kubilius. Anot jo, įspūdingiausia jam buvo antroji diena po apdovanojimo – restoranas gavo 120 elektroninių laiškų su prašymu rezervuoti staliuką, gal 60 praleistų skambučių ir dar 20 žinučių. 

Anot pašnekovo, „tas bumas tęsiasi – šiuo metu, spalio pabaigoje, rezervacijos jau persivertė į 2025 metus, gruodį esame praktiškai užpildę, lapkritis yra užpildytas ir jau pradedame pildyti sausį. Tokia yra šio apdovanojimo vertė“. 

52795
130817
52791