Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2021-04-17 16:02

Pirmasis restoranų susitikimas su klientais: pataria, ką prisiminti

 Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Gastronomijos verslo konsultantai restoranams, spendžiantiems pandemijos sukeltus iššūkius, primena pamatines maitinimo verslo taisykles: patirties kūrimą ir klientų aptarnavimą, nors šis ir sutrumpėjo iki vieno žingsnio – pasiimti maišelį išsinešti.

Laisvinant karantino suvaržymus, lauko kavinės, terasos nuo balandžio 22 d. galės veikti: nuo 7 iki 21 val. maistą patiekiant prie atvirose erdvėse esančių staliukų, prie vieno staliuko leidžiant sėdėti ne daugiau nei dviem asmenims, išskyrus vienos šeimos narius.

Besiruošiantiems priimti lankytojus, Ieva Vaičiūnaitė ir Jurgita Viltrakienė, gastronomijos konsultacijų agentūros „Kitchen Rules“ konsultantės, pirmiausia pataria suplanuoti veiksmus, kurie leis užtikrinti saugumo reikalavimus, o klientus skatins sugrįžti.

52795
130817
52791