„Jau pilnametis“: taujėniškio plėtros greitis – du restoranai per sezoną
„Kaip suspėti? Reikia visiškai nemiegoti. Buvo gana nelengva, bet aš – maksimalistas, maniau, suspėsiu, ir sutikau su avantiūra po pirmojo restorano atidarymo iškart kurti antrąjį“, – sako Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas.
Taip, tai tas pats virtuvės šefas, kuris pirmųjų maisto gamybos užsakymų sulaukė būdamas 15-os, o netrukus kreipėsi į teismą dėl emancipacijos – „prisiteisė“ pilnametystę, kad galėtų kurti verslą. 16-os jis įsteigė mažąją bendriją ir 17-ojo gimtadienio išvakarėse atidarė savo vardu pavadintą restoraną „Roko virtuvė“ Ukmergės r., Taujėnų dvare.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- „Mano pinigai“ - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai