Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2019-11-14 19:49

„Jau pilnametis“: taujėniškio plėtros greitis – du restoranai per sezoną

Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas: „Kai atidarėme „Domi“, dirbdavome iki 1–2 val. nakties su viena pamaina, antra pamaina buvau aš.“ Asmeninio archyvo nuotr.
Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas: „Kai atidarėme „Domi“, dirbdavome iki 1–2 val. nakties su viena pamaina, antra pamaina buvau aš.“ Asmeninio archyvo nuotr.
Atidaryti du naujus restoranus per keturis mėnesius – ambicingas uždavinys net maitinimo sektoriaus senbuviams. Tačiau tokį plėtros tempą demonstruojantis naujokas tikina, kad per tiek laiko įmanoma ir suremontuoti patalpas, ir apmokyti darbuotojus.

„Kaip suspėti? Reikia visiškai nemiegoti. Buvo gana nelengva, bet aš – maksimalistas, maniau, suspėsiu, ir sutikau su avantiūra po pirmojo restorano atidarymo iškart kurti ant­rąjį“, – sako Rokas Galvonas, MB „Roko virtuvė“ įkūrėjas.

Taip, tai tas pats virtuvės šefas, kuris pirmųjų maisto gamybos užsakymų sulaukė būdamas 15-os, o netrukus kreipėsi į teismą dėl emancipacijos – „prisiteisė“ pilna­metystę, kad galėtų kurti verslą. 16-os jis įsteigė mažąją bendriją ir 17-ojo gimtadienio išvakarėse atidarė savo vardu pavadintą restoraną „Roko virtuvė“ Ukmergės r., Taujėnų dvare.

52795
130817
52791