Prekybos centruose veikiančių restoranų sėkmės modelis: ekspertų įžvalgos

Maisto, gėrimų ir restoranų sektorius turėtų užimti apie 15% prekybos centro ploto, o restoranų perkėlimas į geriausias prekybos centrų vietas nėra tvarus sprendimas, nes prieštarauja plėtros logikai ir vartojimo įpročiams, teigia ekspertai.
Prieš kelerius metus vyravo nuomonė, kad maisto, gėrimų ir restoranų sektorių reikia plėsti stipriai, iki 30% prekybos centrų ploto. Tačiau dabar NT plėtotojų pozicija nuosaikesnė šis sektorius neturėtų viršyti 15% nuomojamo ploto, teigia Jūratė Ga ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti