Kaip parduoti virtuvės šefui

„KG Group“ įmonės HORECA sektoriaus įmonėms parduoda tiek miltus, tiek vištienos produktus jau daugelį metų.
„Pagrindiniai HORECA sektoriaus pirkėjai yra restoranai, viešbučiai, viešojo maitinimo įstaigos, greitojo maisto restoranai ir pan. Dalyvaujame ir viešųjų pirkimų konkursuose, kuriuose atrenkami tiekėjai viešojo maitinimo įstaigoms. Visų šių mūsų klientų poreikiai labai skiriasi: vieniems labai svarbus tiekiamos produkcijos kiekis – didelis kiekis kurio nors konkretaus produkto ir patraukli kaina, kitiems reikia naujovių – išskirtinių produktų, turinčių pridėtinę vertę, pagal specialias receptūras paruoštų pusgaminių“, – pasakoja Artūras Skairys, „KG Group“ Marketingo tarnybos direktorius.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai