Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2023-02-11 11:34

Kaip parduoti tą patį, bet uždirbti daugiau

Iš kairės: Egidijus ir Roberta Kardonai, „Sriubos laikas“ įkūrėjai, Robertas Liorančas, parduotuvės „Mėsos taškas“ savininkas, Mindaugas Balčiūnas, „Marijos trobelės“ įkūrėjas. VŽ koliažas.
Iš kairės: Egidijus ir Roberta Kardonai, „Sriubos laikas“ įkūrėjai, Robertas Liorančas, parduotuvės „Mėsos taškas“ savininkas, Mindaugas Balčiūnas, „Marijos trobelės“ įkūrėjas. VŽ koliažas.
Sukurti gerą produktą yra nelengva, bet jį parduoti gali būti dar sunkiau. Ypač jei konkurencija didelė. Tačiau gelbsti kūrybiškumas – smulkiųjų patirtis rodo, jog perdirbus produkciją galima ne tik išsiskirti iš kitų, bet ir parduoti brangiau.

Smulkusis verslas dažnai susiduria su realizacijos problema: pagaminti produktą ar užauginti derlių gali daugelis, bet štai pasiekti galutinį pirkėją būna sudėtinga.

Žemės ūkio verslai turi galimybę tai, ką užaugina, parduoti kaip žaliavą perdirbėjams, tačiau tokiu atveju už produkciją gaunami centai. Be to, tie, kas užsiimama sodininkyste ar daržininkyste, turi susitaikyti su sezoniškumo įtaka.

52795
130817
52791