„Mėsos taškas“ su pirmąja franšize „pažaidė“ Nidoje, dabar sutarties sąlygas dėlios į rėmus

„Sakyčiau, kad franšizės suteikimas buvo svarbiausias šių metų mūsų sprendimas. Tiesa, kol kas labiau vadinčiau tai bandomuoju projektu, nes norėjome pasibandyti, ar jis iš viso veikia. Dabar matau, kad franšizė turi perspektyvų, tad reikės gerokai padirbėti ją kuriant iki galo ir formalizuojant“, – pasakoja Robertas Liorančas, UAB „Energija taškos“, valdančios mėsos parduotuvę „Mėsos taškas“, savininkas, direktorius.
Franšize pasinaudojo Nidoje veikiančio restorano „Varna terasa“ įkūrėjai, kurie jau anksčiau pirko „Mėsos taško“ produkciją patiekalams gaminti. Verslo ryšiai peraugo į bičiulystę, tad kai nidiškiai prasitarė, jog norėtų irgi turėti tokią mėsos krautuvėlę, tauragiškis draugiškai pasiūlė pasinaudoti franšize, nors jos sąlygos dar nėra aiškiai apibrėžtos.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai