Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2022-07-10 19:26

Savame kieme pranašu nebūsi: kodėl restoraną nusprendžiama kurti kitame mieste

Linas Puzonas, „Dock craft beer & burgers“ (kairėje), Tomas Savickis, „Vingiu Dubingiu“, Karolis Lapinskas, „Good Mood Food“ vadovai. VŽ koliažas.
Linas Puzonas, „Dock craft beer & burgers“ (kairėje), Tomas Savickis, „Vingiu Dubingiu“, Karolis Lapinskas, „Good Mood Food“ vadovai. VŽ koliažas.
Turėti savo restoraną nori daugelis, bet išdrįsta pabandyti – ne kiekvienas. Dar mažesniam skaičiui šis bandymas pasiteisina. Tačiau sėkmė dažniau aplanko tuos, kurie turi gerą idėją ir atlieka namų darbus analizuodami, kokiame mieste protingiausia ją įgyvendinti.

Imtis savo verslo, palikus samdomą darbą, kuris garantuoja stabilias pajamas, yra gana rizikinga. Ypač jei pradedama veikti maitinimo sektoriuje, kur nesėkmė kartais ištinka net patyrusius asus, o pradedantiesiems įsitvirtinti jame – dar sunkiau.

Tačiau noras turėti savo restoraną ar barą būna toks stiprus, kad nugalimos visos kliūtis. Tiesa, prieš pradedant verslą, reikia ne tik turėti pakankamai lėšų, bet ir apsispręsti, kur ir kokią maitinimo įstaigą kurti. Kartais tam pasirenkamas net kitas miestas.

52795
130817
52791