Savame kieme pranašu nebūsi: kodėl restoraną nusprendžiama kurti kitame mieste

Turėti savo restoraną nori daugelis, bet išdrįsta pabandyti ne kiekvienas. Dar mažesniam skaičiui šis bandymas pasiteisina. Tačiau sėkmė dažniau aplanko tuos, kurie turi gerą idėją ir atlieka namų darbus analizuodami, kokiame mieste protingiausia ją įgyvendinti.
Imtis savo verslo, palikus samdomą darbą, kuris garantuoja stabilias pajamas, yra gana rizikinga. Ypač jei pradedama veikti maitinimo sektoriuje, kur nesėkmė kartais ištinka net patyrusius asus, o pradedantiesiems įsitvirtinti jame dar sunkiau. Tač ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
- Investavimo idėjų, praktiškų patarimų, kaip tvarkyti asmeninius ir šeimos finansus, rasite portale manopinigai.lt
Pasirinkite jus dominančias įmones ir temas asmeniniu naujienlaiškiu informuosime iškart, kai jos bus minimos Verslo žiniose, Sodros, Registrų centro ir kt. šaltiniuose.
Tema Gazelė
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti