Savame kieme pranašu nebūsi: kodėl restoraną nusprendžiama kurti kitame mieste

Imtis savo verslo, palikus samdomą darbą, kuris garantuoja stabilias pajamas, yra gana rizikinga. Ypač jei pradedama veikti maitinimo sektoriuje, kur nesėkmė kartais ištinka net patyrusius asus, o pradedantiesiems įsitvirtinti jame – dar sunkiau.
Tačiau noras turėti savo restoraną ar barą būna toks stiprus, kad nugalimos visos kliūtis. Tiesa, prieš pradedant verslą, reikia ne tik turėti pakankamai lėšų, bet ir apsispręsti, kur ir kokią maitinimo įstaigą kurti. Kartais tam pasirenkamas net kitas miestas.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai