„Local Pub“ patirtis: kada geriau atleisti visus darbuotojus, o kada – išleisti į prastovą
Praėjusiais metais ypač dosniai buvo dalijami atleidimų lapeliai, nes dažnai darbdaviai nebematė kitos išeities. Prasidėjus pirmajam karantinui, ne vienas įmonės vadovas atleido dalį darbuotojų, kai kurie – net visus.
Vidmantas Čičelis, UAB „Bariukas“, sostinėje valdančios alaus barą „Local Pub“ įkūrėjas, vadovas, buvo vienas iš tų, kurie, vos paskelbus pirmąjį karantiną, atleido visus.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai