Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2021-02-04 06:45

„Local Pub“ patirtis: kada geriau atleisti visus darbuotojus, o kada – išleisti į prastovą

Vidmantas Čičelis, UAB „Bariukas“ vadovas: „Dėl to, kad iš karto atleidau visus darbuotojus, viešoje erdvėje sulaukiau ne vieno pikto komentaro. Bet jaučiausi ramus – pasielgiau taip, kad darbuotojams būtų geriau.“ Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Vidmantas Čičelis, UAB „Bariukas“ vadovas: „Dėl to, kad iš karto atleidau visus darbuotojus, viešoje erdvėje sulaukiau ne vieno pikto komentaro. Bet jaučiausi ramus – pasielgiau taip, kad darbuotojams būtų geriau.“ Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Atleisti per vieną dieną visus įmonės darbuotojus – sunkus, bet ryžtingas žingsnis. Tačiau kartais jis pasiteisina.

Praėjusiais metais ypač dosniai buvo dalijami atleidimų lapeliai, nes dažnai darbdaviai nebematė kitos išeities. Prasidėjus pirmajam karantinui, ne vienas įmonės vadovas atleido dalį darbuotojų, kai kurie – net visus.

Vidmantas Čičelis, UAB „Bariukas“, sostinėje valdančios alaus barą „Local Pub“ įkūrėjas, vadovas, buvo vienas iš tų, kurie, vos paskelbus pirmąjį karantiną, atleido visus.

52795
130817
52791