Nauja maitinimo verslo realybė: kaip prisitaikyti ir kas jau laimėjo

- Maitinimo verslas pernakt turėjo pereiti nuo maitinimo prie maisto pristatymo paslaugos.
- Kūrybiškų sprendimų – maisto ruošinius, virtualias degustacijas, pakuočių pokyčius – radę verslininkai taiko juos ir toliau.
- Greitai persiorientavęs maitinimo sektorius pokyčių baigti dar neturėtų – reikia prisitaikyti prie to, kas ne laikina, o nauja.
Vienas labiausiai pandemijos paveiktų sektorių – maitinimo verslas, konstatuoja „Forbes“ ir prideda „Yelp“ analizės „Economic Average Report“ duomenis, kad iš užsidariusių restoranų net 60% duris užvėrė dėl koronaviruso pandemijos. Tačiau tiems, kurie išliko ir stojasi ant kojų, dar nėra lengva ir reikia keistis. „Forbes“ pateikiami patarimai – ir kūrybiški, ir paprasti, o Lietuvos restoranų patirtis rodo, kad bandyti verta – tai, kuo buvo gelbėtasi uždarius maitinimo įstaigas, tampa ne tik laikina veiklos dalimi.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai