Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2019-12-10 06:45

Restoranų konsultantės: pradėkite nuo „Excel“ lentelės, jei nemokate – išmokite

„Kitchen Rules“ įkūrėjos Ieva Vaičiūnaitė (dešinėje) ir Jurgita Viltrakienė yra pasidalijusios konsultacijų sritis pagal patirtį: I. Vaičiūnaitė yra dirbusi rinkodaros vadove, J. Viltrakienė – maisto technologe ir gamybos vadove. Bendrovės nuotr.
„Kitchen Rules“ įkūrėjos Ieva Vaičiūnaitė (dešinėje) ir Jurgita Viltrakienė yra pasidalijusios konsultacijų sritis pagal patirtį: I. Vaičiūnaitė yra dirbusi rinkodaros vadove, J. Viltrakienė – maisto technologe ir gamybos vadove. Bendrovės nuotr.
Vertinant pagal naujų vardų kūrimąsi, jau žinomų plėtrą ir naujos koncepcijos maitinimo įstaigų bumą, restoranai, atrodo, išgyvena pakilimą. Tačiau kartu rinka yra persotinta tiek, kad daliai šio verslo atstovų tenka kreiptis į konsultantus patarimo ir kaip nustebinti svečią, ir per kurias duris jį priimti.

„Kitchen Rules“ – vienas specializuotų konsultacijų prekės ženklų, siūlančių paslau­gas maitinimo sektoriaus atstovams ir tiems, kurie jų ieško – prekybos ir verslo centrams. Į jį kreipiasi net mokyklos, norinčios susitvarkyti virtuves.

Jurgita Viltrakienė ir Ieva Vaičiūnaitė, MB „Virtuvė veža“, valdančios prekės ženklą „Kitchen Rules“, įkūrėjos, sako, kad svarbiausi darbai kuriant naują restoraną, – skaičiavimai, kokios bus pagrindinės investicijos, išlaidos, taip pat strategijos parengimas ir išskirtinumo konkurencingoje rinkoje numatymas.

52795
130817
52791