Būdas pirkėjui parodyti geriausia, kas yra pagaminta
Anksčiau gamintojams turėti firminę parduotuvę buvo kone garbės ir prestižo reikalas, tačiau kai ant kiekvieno kelio pradėjo rastis prekybos centrų, daugelis jų buvo uždaryta. Nors stambesni gamintojai – ypač mėsos ar pieno perdirbėjai – sugebėjo savo parduotuves išlaikyti ir net didinti jų tinklą.
Šiandien jau ir smulkesnės įmonės vis drąsiau tiki, kad parduotuvė, kurioje prekiaujama tik sava produkcija, sulauks tiek pirkėjų, jog pati išsilaikys ir duos pelną. Ir nebūtinai ši krautuvėlė turi būti atidaroma didmiestyje: praktika rodo, kad jei gamini įdomią ir kokybišką produkciją, pirkėjai atvažiuoja ir į tolimesnę gyvenvietę.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai