Jei norite toliau klausytis „Verslo žinių“ tinklalaidžių, prašome tapti VŽ premium nariu.
RUBRIKOS NAUJAUSI
                            RĖMIMAS
                                                    
                    
                    
                    
                    
                                            
                            2021-11-24 06:00
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                    
                            2021-11-15 20:48
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                    
                            RĖMIMAS
                                                    
                    
                    
                    
                    
                                            
                            2021-11-11 06:00
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai
VISI KOMENTARAI
Logiška. Per karantiną žmonės išmoko namie pasišildyti šaldytų produktų. Tam visiškai nebūtina eiti į "restoraną". Nustebsiu, jei pasibaigus karantinui šių cechų pelnai grįš į iki pandeminius lygius.
Lyginant jų 2016 m. ir 2019 m. grynąjį pelną sugebėjo pasikelti dvigubai: nuo 5% iki 10%. Nors pastoviai verkia, kad kyla žaliavų kainos, didėja darbuotojų atlyginimai. Po karantino pelnas bus 15%, neveltui kalba apie brangstančius patiekalus ir kylančius atlyginimus.
Šiaip labai gera pastaba. Jau kelis metus nebeinu į CanCan ir panašaus tipo valgyklas (Čili, Etno ir kt.), nes tiesiog ranka nekyla mokėti normalias kainas už aiškiai pašildyta maistą virtuvėje, kurioje turbūt jau n-metų nieko šviežio (nešaldyto) nėra buvę, o "picos" gaminamos iš pigiausio "sūrio" ir "mėsos".