Komentuoti ir vertinti gali tik prisijungę skaitytojai

VISI KOMENTARAI

  • 2021-06-22T15:41:59+03:00

    Logiška. Per karantiną žmonės išmoko namie pasišildyti šaldytų produktų. Tam visiškai nebūtina eiti į "restoraną". Nustebsiu, jei pasibaigus karantinui šių cechų pelnai grįš į iki pandeminius lygius.

    • 2021-06-22T22:14:45+03:00

      Lyginant jų 2016 m. ir 2019 m. grynąjį pelną sugebėjo pasikelti dvigubai: nuo 5% iki 10%. Nors pastoviai verkia, kad kyla žaliavų kainos, didėja darbuotojų atlyginimai. Po karantino pelnas bus 15%, neveltui kalba apie brangstančius patiekalus ir kylančius atlyginimus.

    • 2021-06-23T11:44:12+03:00

      Šiaip labai gera pastaba. Jau kelis metus nebeinu į CanCan ir panašaus tipo valgyklas (Čili, Etno ir kt.), nes tiesiog ranka nekyla mokėti normalias kainas už aiškiai pašildyta maistą virtuvėje, kurioje turbūt jau n-metų nieko šviežio (nešaldyto) nėra buvę, o "picos" gaminamos iš pigiausio "sūrio" ir "mėsos".

RUBRIKOS NAUJAUSI

52795
130817
52791