„Norfos“ ir D. Praspaliausko tandemas: skirtingos auditorijos atveria galimybes kurti

Reklama publikuota: 2021-12-28
Restorano „Amandus“ šefas Deivydas Praspaliauskas: „Radome bendrą kalbą ir galime parodyti kitą „Norfos“ veidą, atskleisti, ką geriausio turi šis tinklas.“ V. IVANOVO NUOTR.
svg svg
Restorano „Amandus“ šefas Deivydas Praspaliauskas: „Radome bendrą kalbą ir galime parodyti kitą „Norfos“ veidą, atskleisti, ką geriausio turi šis tinklas.“ V. IVANOVO NUOTR.

Mažmeninės prekybos tinklo „Norfa“ sprendimas bendradarbiauti su vienu sėkmingiausių Lietuvos virtuvės šefų Deivydu Praspaliausku jau pasiteisino, o partnerystė, panašu, bus ilgalaikė. Nors auditorijos, į kurias jie orientuojasi, skiriasi, tai netrukdo rasti bendrų sąlyčio taškų ir suteikti papildomos vertės klientams.

„Sulaukęs skambučio iš „Norfos“, iškart labai aiškiai išgirdau, kad jie puikiai žino, ką veikiu, kokiu stiliumi dirbu ir, kad kalbame ne apie vieną kitą straipsnį, o apie galimybes kartu kažką kurti. Ir tos galimybės yra iš tiesų didelės“, – prisimena restorano „Amandus“ šefas D. Praspaliauskas.

Vėliau sekę pokalbiai bei pirmi vizitai į „Norfos“ kulinarijos cechą, kepyklą ir kitus padalinius parodė, kad potencialo kartu dirbti iš tiesų yra labai daug. „Mane nustebino ir nudžiugino, ką mačiau, kaip viskas veikia, kokius produktus jie naudoja, kokia išdirbta technologija, viskas sustyguota“, – sako D. Praspaliauskas, pripažįstantis, iki tol, apskritai, nebuvęs dažnu prekybos tinklų lankytoju.

Mokosi vieni iš kitų

Jau beveik metus su tinklu bendradarbiaujantis šefas dabar dažnai pats lankosi „Norfos“ maisto paruošimo padaliniuose, bendrauja su darbuotojais. Jis neslepia, buvo daug eksperimentų ir ne viskas pavykdavo. Tenka ne tik dalytis patirtimi, bet ir pačiam mokytis naujų dalykų, nes maisto tiekimo procesas šeimos restoranui ir visoje Lietuvoje veikiančiam prekybos tinklui vien dėl kiekių ir maisto pateikimo laiko labai skiriasi. Vis dėlto, šiuo metu „Norfoje“ jau galima rasti įvairių D. Praspaliausko sukurtų gaminių liniją – nuo išskirtinių duonos gaminių iki karštai rūkytų krevečių. Virtuvės šefas taip pat aktyviai dalinasi receptais, kuriems pagaminti naudoja „Norfos“ produkciją.

Nemokami naujienlaiškiai į savo el. pašto dėžutę:













Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 

„Tai, ką pavyko sukurti, mane labai džiugina. Mes sujungėme du dalykus, kurie, atrodo, nelabai įmanomi. Mano restoranas, ta aukščiausia kartelė, kurios kasdien siekiame, nelabai asocijuojasi su prekybos tinklais, o „Norfos“ klientai – ne visai mūsų restorano auditorija. Bet kažkaip radome bendrą kalbą ir galime parodyti kitą „Norfos“ veidą, atskleisti, ką geriausio turi šis tinklas“, – sako virtuvės šefas, pats besidžiaugiantis galimybe išskirtines savo receptūras pasiūlyti platesnei auditorijai.

Pasak jo, „Norfos“ stiprybė yra ne tik šviežia mėsa, apie kurią jau daug kalbama, bet ir, apskritai, kitoks asortimentas, mažiau įprasti prekių ženklai, nišiniai produktai. Bendrai sukurti gaminiai šį asortimentą puikiai papildo.

Ne tik reklamos veidas

Dainius Dundulis, „Norfos mažmena“ valdybos pirmininkas, taip pat pažymi, kad ambicijų taikyti į aukščiausias pajamas uždirbančius vartotojus, „Norfa“ neturi, tačiau su pripažinto šefo pagalba ir patirtimi, tikimasi, plačiau parodyti jau turimas „Norfos“ stiprybes.

„Iš vidaus mes turime visko daugiau ir geriau, nei kol kas pavyksta parodyti išorėje. Norėjome pakviesti profesionalą, kuriam galėtume parodyti tai, ir kuris padėtų mums atskleisti išskirtinumą, kurį turime“, – sako vadovas. 

Pasak jo, vos susipažinus su D. Praspaliausku, jį nudžiugino pozityvus požiūris, paprastumas ir atvirumas eksperimentams. „Tai profesionalas, kuris labai maloniai bendrauja su visa komanda. Ir mums malonu dirbti su žmogumi, kuris neša savyje optimizmą, gerą požiūrį, idėjas. Jis tikrai nėra tik reklamos veidas. Ir dabar, jau įpusėjus kartu dirbti, kyla vis daugiau idėjų, kaip dar galėsime bendradarbiauti“, – sako D. Dundulis.

Pasirinkite jus dominančias įmones ir temas – asmeniniu naujienlaiškiu informuosime iškart, kai jos bus minimos „Verslo žiniose“, „Sodros“, Registrų centro ir kt. šaltiniuose.

Rašyti komentarą 0
„Norfos“ lentynose – brandintos jautienos pasiūla Verslo tribūna

Prasidėjus lauko pramogų ir kepsnių sezonui, auga ne tik jau įprastos šviežios mėsos, bet ir vis...

D. Dundulis: naujų parduotuvių statyboms – geltona šviesa Verslo tribūna 3

Kaip ant mielių auganti infliacija ir tiekimo trikdžiai ne tik išbrangino statybų sąmatas, bet ir įvedė...

Tvarumo rodikliai: kiek energetinių resursų savo veikloje sunaudoja „Norfa“? Verslo tribūna

Efektyvumas – raktinis žodis tvarumui. Tiek energijos sąnaudos, tiek ir visų prekių bei atliekų efektyvus...

„Norfa“: kuo didesnis gyventojų užimtumas, tuo mažiau lieka laiko gaminti namuose Verslo tribūna 1

Kulinarijos centrus ne tik didžiųjų miestų, bet ir regionuose veikiančiose parduotuvėse įdiegusi „Norfa“...

D. Dundulis: išmoktos praeitos krizės pamokos šiemet labai pravers Verslo tribūna

Sparčiai augant elektros ir dujų kainoms, „Norfos mažmena“ tikisi, kad per daugiau nei dešimtmetį padaryti...

„Norfos“ ir D. Praspaliausko tandemas: skirtingos auditorijos atveria galimybes kurti Verslo tribūna 1

Mažmeninės prekybos tinklo „Norfa“ sprendimas bendradarbiauti su vienu sėkmingiausių Lietuvos virtuvės šefų...

D. Dundulis: per šias Kalėdas parduotuvių lentynos bus tiesiog kitokios Verslo tribūna 2

Šventinės antys, egzotiniai vaisiai, kulinarijos ar konditerijos gaminiai ir žaislai – įprastas Kalėdų...

„Norfa“ įtiko pirkėjams – fiksuojamas šviežių daržovių pardavimų šuolis Verslo tribūna

Pertvarkyta šviežių daržovių bei vaisių užsakymo sistema „Norfos“ parduotuvėse jau pradeda nešti rezultatus.

D. Dundulis: dirbti per nuotolį sudėtinga ne tik mažmenoje, bet ir viešajame sektoriuje Verslo tribūna 1

Pandemijai ir toliau demonstruojant savo galią, nuotolinis darbas daugeliui organizacijų tampa išeitimi, kaip...

Galimybių paso atbaidytiems pirkėjams – specialūs „Norfa“ pasiūlymai Verslo tribūna 8

Reikalavimas didesnėse nei 1.500 kv. m. ploto parduotuvėse pateikti galimybių pasą greitai atbaidė dalį...

Nešvaistyti išteklių: „Norfos“ sprendimai leidžia sunaudoti kelis kartus mažiau energijos Verslo tribūna 8

Nepaisant vis karštesnių vasarų ir net vykdomos plėtros, „Norfos“ prekybos tinklus valdanti „Norfos mažmena“...

„Norfa“ rekordinę vasarą fiksuoja ne tik apyvarta, bet ir prekių svoriu Verslo tribūna 1

Itin karšta vasara „Norfai“ šiemet atsispindėjo ne tik išaugusioje apyvartoje, bet ir itin padidėjusiuose...

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Valdyti Sutinku