Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2024-03-19 16:01

Abejonės peraugo į draugystę ir virto restoranu „River Town“

Šarūnas Marčiulaitis (kairėje) ir Darius Miciulevičius, restorano „River Town“ įkūrėjai. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Šarūnas Marčiulaitis (kairėje) ir Darius Miciulevičius, restorano „River Town“ įkūrėjai. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Atidarydami restoraną su vaizdu į Gedimino pilį virtuvės šefai Šarūnas Marčiulaitis ir Darius Miciulevičius, prisipažįsta, bijojo aukštos klasės restorano, kurį jie pakeitė, įvaizdžio: išlepinta publika į prastesnį, nei buvo, neis. Kokybės egzaminas išlaikytas, o klientai prognozuoja net „Michelin“ žvaigždutę.
  • Pirmasis verslas – maistas pobūviams – tapo skaudžia pamoka.
  • COVID-19 praretino ne tik restoranų, bet ir virtuvės šefų gretas.
  • Kūrė restoraną, kurio vizitinė kortelė – maistas, o ne interjeras.

„Kaip kiekvienas kareivis svajoja tapti generolu, taip kiekvienas virtuvės šefas svajoja apie savo restoraną. Bet atvejai, kai pats šefas atidaro restoraną, – labai reti. Patyręs virtuvės šefas iškart atskirs, kuriam restoranui vadovauja žmogus iš virtuvės, o kuriam verslininkas, siekiantis uždirbti“, – sako Š. Marčiulaitis.

52795
130817
52791