Abejonės peraugo į draugystę ir virto restoranu „River Town“
- Pirmasis verslas – maistas pobūviams – tapo skaudžia pamoka.
- COVID-19 praretino ne tik restoranų, bet ir virtuvės šefų gretas.
- Kūrė restoraną, kurio vizitinė kortelė – maistas, o ne interjeras.
„Kaip kiekvienas kareivis svajoja tapti generolu, taip kiekvienas virtuvės šefas svajoja apie savo restoraną. Bet atvejai, kai pats šefas atidaro restoraną, – labai reti. Patyręs virtuvės šefas iškart atskirs, kuriam restoranui vadovauja žmogus iš virtuvės, o kuriam verslininkas, siekiantis uždirbti“, – sako Š. Marčiulaitis.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai