Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2024-02-29 06:45

Restoranų verslas: ar tikrai reikia plastikinių stendų ir dirbti 10 valandų

Ieva Vaičiūnaitė, gastronomijos konsultacijų agentūros „kitchen RULES“ įkūrėja. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Ieva Vaičiūnaitė, gastronomijos konsultacijų agentūros „kitchen RULES“ įkūrėja. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Kuriate ir ruošiatės atidaryti restoraną? Ką rinksitės: 59 laminuotų puslapį valgiaraštį, plastikinį šviečiantį stendą prie įėjimo ar elektroninį meniu ir mažą darželį prieskoniams auginti? Tvarumo kryptimi pajudėję restoranai atranda pranašumo ne tik aplinkosaugos srityje, bet ir galimybių sumažinti sąnaudų eilutę. Apie tai VŽ podkaste kalba Ieva Vaičiūnaitė, gastronomijos verslo konsultantė, viena iš agentūros „Kitchen Rules“ įkūrėjų.

podcast::mpuhH3l4

Tvarumas restoranų versle – pasirinkimo ir požiūrio reikalas, tačiau teisingi sprendimai leistų įgyvendinti kelis tikslus: būti draugiškesniam aplinkai, pelnyti klientų palankumą ir dar – sutaupyti.

52795
130817
52791