Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2021-08-16 08:45

„Sushi Maestro“ vadovas kūrė daug verslų, bet nesėkmingai, kol neatrado franšizės

Darius Gelumbauskas, UAB „Prabangos skonis“, valdančios restoraną „Sushi Maestro“, įkūrėjas, direktorius, ir Indrė Padkovskaja, restorano vadovė. Įmonės nuotr.
Darius Gelumbauskas, UAB „Prabangos skonis“, valdančios restoraną „Sushi Maestro“, įkūrėjas, direktorius, ir Indrė Padkovskaja, restorano vadovė. Įmonės nuotr.
Franšizė kainuoja, tačiau pradedantiesiems ji yra tarsi gelbėjimo ratas, nes apsaugo nuo neapgalvotų sprendimų. Palangos verslininkas Darius Gelumbauskas teigia, kad tik įsigijęs franšizę perprato verslo taisykles ir jį jau plečia.

Kai esi jaunas ir nepatyręs, atrodo, kad gali daugiau, nei tenka pripažinti. D. Gelumbauskas to net neslepia – nuo jaunumės pradėjo kurti verslą ir jį turėjo ne vieną.

„Avalynės parduotuvė, kaimo turizmas, prekyba automobiliais – esu įkūręs daug mažų versliukų, bet visi jie buvo pradėti ir numesti. Galbūt todėl, kad ėmiausi jų impulsyviai, o gal dėl to, kad pritrūko žinių. Tačiau visada žinojau, kad nedirbsiu samdomo darbo, nes esu laisvas žmogus, sunku, kai kažkas man vadovauja“, – pasakoja palangiškis UAB „Prabangos skonis“, valdančios restoraną „Sushi Maestro“, įkūrėjas, direktorius.

52795
130817
52791