Restorano Vilniuje metamorfozė: svečių atsirado lyg burtų lazdele mostelėjus

Daugelis svajoja apie savo kavinę ar restoraną, bet taip ir neišdrįsta ar neįstengia jų atidaryti. Verslininkas A. Valeika teigia niekada negalvojęs apie maitinimo verslą, bet jau keliolika metų sėkmingai juo užsiima.
Įkūrė neplanuotai
„Nors pagal išsilavinimą esu inžinierius, pagal specialybę dirbau vos kelerius metus. Verslas patraukė labiau, pradėjau prekiauti maisto žaliavomis. Kol sykį tuomečio „Ibrahim pasažo“ savininkas, kurį laiką beviltiškai ieškojęs, kas pas jį įkurs kavinę, pasiūlė tuo užsiimti man. Nors patirties jokios neturėjau, su maistu nesu susipykęs, tad pamaniau, kodėl nepabandžius“, – pačią pradžią prisimena pašnekovas.
Tik iki rugsėjo 30 d.
fiziniams asmenims nuo 18 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai