2019-10-22 08:45

HORECA sektoriaus lyderės: augti dar sparčiau neleidžia darbuotojų stygius

Iš kairės: Gediminas Balnis, „Amber Food“ direktorius ir valdybos pirmininkas, Gintaras Rutkauskas, „Delano“ vykdomasis ir Massimo Supino, viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ direktorius.@CA parasas po nuotrauka:VŽ koliažas.
Iš kairės: Gediminas Balnis, „Amber Food“ direktorius ir valdybos pirmininkas, Gintaras Rutkauskas, „Delano“ vykdomasis ir Massimo Supino, viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ direktorius.@CA parasas po nuotrauka:VŽ koliažas.
Viešbučiams ir restoranams praėję metai buvo sėkmingi. Gerai nusiteikę vartotojai restoranuose išlaidavo daugiau. Viešbučiams, nors pernai šalyje duris atvėrė ne vienas didelis naujokas, pavyko išlaikyti aukštą užimtumą. Tendencijos išlieka pozityvios ir šiemet, sektoriaus lyderiai kol kas nemato jokių atsėlinančio sunkmečio ženklų.

„Verslo žinių“ analitikai pirmą kartą viename reitinge surikiavo stipriausias apgyvendinimo ir maitinimo bendroves.

TAIP PAT SKAITYKITE KITŲ SEKTORIŲ APŽVALGAS:
52795
130817
52791