Kovai su autentiškumo vagimis pasitelkė „čipus“

Bene garsiausiai pasaulyje nuskambėjo daugybę metų su padirbiniais kovojančių parmidžano sūrio gamintojų ryžtas valgomus gaminius „sučipuoti“. Kitaip tariant, sūrininkai savo produkciją nusprendė saugoti įterpdami į ją valgomas mikroschemas. Jos dedamos į 40 kg sveriančias sūrio galvas, o duomenų blokų grandine pagrįsta technologija leidžia realiuoju laiku sekti sūrio galvų judėjimą ir kontroliuoti turimas atsargas.
Suvalgė technologijų vadovas
Viskas veikia taip: robotas įkaitina parmidžano sūrio etiketę, pagamintą iš kazeino – pieno baltymo ir plačiai naudojamą sūrių pramonėje. Tuomet maždaug smėlio grūdelio dydžio mikroschema įterpiama į į šią etiketę greta QR kodų.
Tik iki rugpjūčio 31 d.
fiziniams asmenims nuo 16 Eur/mėn.
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai