„Roko virtuvės“ receptai: ne iš gero gyvenimo randa būdų judėti pirmyn

Susidūręs su pandemijos ribojimais, į internetą kėlėsi ir maitinimo verslas siekdamas išlaikyti klientus siūlė maistą pristatyti į namus. Iššūkiai pasikeitė, bet nesibaigė: restoranai toliau ieško sprendimų, kaip būti arčiau klientų ne tik per šventę, bet ir kasdien, ne tik prisikviesti į restoraną, bet ir nuvykti paskui klientą.
Rokas Galvonas, virtuvės šefas, Roko virtuvės įkūrėjas, VŽ pasakoja apie naujienas: degustacines vakarienes mieste, kur Roko virtuvės restorano nėra, ir e. parduotuvę, kurioje galima įsigyti Roko virtuvės gaminių arbatų, liofilizuotų vaisių, ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
- Investavimo idėjų, praktiškų patarimų, kaip tvarkyti asmeninius ir šeimos finansus, rasite portale manopinigai.lt
Pasirinkite jus dominančias įmones ir temas asmeniniu naujienlaiškiu informuosime iškart, kai jos bus minimos Verslo žiniose, Sodros, Registrų centro ir kt. šaltiniuose.
Tema Gazelė
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti