Greitojo maisto restoraną Vilniuje įkūrė per pusantro mėnesio ir vos už 20.000 Eur

Išvažiuoti į užsienį, užsidirbti, įgauti patirties ir grįžti – daugelis turi tokių ketinimų, bet ne visiems šie lūkesčiai išsipildo. Karoliui Lapinskui ir Arnoldui Tamašauskiui tai padaryti pavyko. Tiesa, kol vyriškiai dirbo Jungtinėje Karalystėje, jie vienas kito dar nepažinojo.
„Susipažinome pernai vasarą Klaipėdoje. Aš ten dirbau „Meat Lovers“ restorane, o Karolio maisto vagonėlis stovėjo netoliese. Tačiau sezonas baigėsi, darbų apmažo. Ėmėme galvoti, ką darysime toliau. Taip ir gimė idėja kurti savo restoraną“, – pasakoja A. Tamašauskis.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai