Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2022-03-23 06:45

Greitojo maisto restoraną Vilniuje įkūrė per pusantro mėnesio ir vos už 20.000 Eur

Karolis Lapinskas (kairėje) ir Arnoldas Tamašauskis, restorano „Good Mood Food“ įkūrėjai. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Karolis Lapinskas (kairėje) ir Arnoldas Tamašauskis, restorano „Good Mood Food“ įkūrėjai. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Patirtis ir noras dirbti gali būti svarbiau net už pinigus: sostinės restorano „Good Mood Food“ įkūrėjai, kurį laiką dirbę Anglijoje, įsitikino, kad verčiau kurti nuosavą verslą Lietuvoje, nei nuolat jaustis ten užsieniečiais. Bet praktika, įgyta užsienyje, padėjo išsigryninti verslo viziją ir jį įkurti palyginti nedidelėmis sąnaudomis.

Išvažiuoti į užsienį, užsidirbti, įgauti patirties ir grįžti – daugelis turi tokių ketinimų, bet ne visiems šie lūkesčiai išsipildo. Karoliui Lapinskui ir Arnoldui Tamašauskiui tai padaryti pavyko. Tiesa, kol vyriškiai dirbo Jungtinėje Karalystėje, jie vienas kito dar nepažinojo.

„Susipažinome pernai vasarą Klaipėdoje. Aš ten dirbau „Meat Lovers“ restorane, o Karolio maisto vagonėlis stovėjo netoliese. Tačiau sezonas baigėsi, darbų apmažo. Ėmėme galvoti, ką darysime toliau. Taip ir gimė idėja kurti savo restoraną“, – pasakoja A. Tamašauskis.

52795
130817
52791