Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2025-09-26 12:55

Sėkmės paslaptis – ne pasiduoti madoms, o daryti tai, ką moki geriausiai

Dominykas Karpovičius, UAB „Dulce domum“, valdančios restoraną „Ukrainietiška virtuvė“, savininkas. VŽ koliažas.
Dominykas Karpovičius, UAB „Dulce domum“, valdančios restoraną „Ukrainietiška virtuvė“, savininkas. VŽ koliažas.
Į Palangos restoraną „Ukrainietiška virtuvė“ šiandien tėvai atsiveda vaikus kaip į savo vaikystės vietą, o vaikai jau žino ją, nes influenceriai socialiniuose tinkluose dalinasi nuotraukomis su čia gamintais „Kijevo“ kotletais. Pasak savininko, virš 30 metų sėkmingai veikiančio restorano paslaptis – jie nesikeičia.

„Mums nereikia galvoti, ką keisti. Mums reikia galvoti, kaip maksimaliai išlaikyti tai, kas yra, ir kad tai nesikeistų. Ir tada žmonės, kurie atkeliauja, besikeičiančiame pasaulyje atranda užuovėją, kad kažkas yra stabilaus“, – sako Dominykas Karpovičius, UAB „Dulce domum“, valdančios „Ukrainietišką virtuvę“, savininkas.

Ir būtent pastovumas leidžia gyvuoti verslui virš 30 metų ten, kur dažna maitinimo įstaiga atsidaro vos vienam sezonui, o kitąmet duris atveria jau kitu pavadinimu ir su nauja idėja.

52795
130817
52791