2018-02-17 18:50

Pradėjo kepti tai, ko reikia ne tik klaipėdiečiams: po pusmečio jau planuoja plėtrą

Loreta Želnienė, UAB „Namų be gliuteno“ direktorė: „Esame pirmoji ir specializuota kepykla, kurioje viskas ruošiama nenaudojant gliuteno ir laktozės.“ VLADIMIRO IVANOVO (VŽ) NUOTR.
Loreta Želnienė, UAB „Namų be gliuteno“ direktorė: „Esame pirmoji ir specializuota kepykla, kurioje viskas ruošiama nenaudojant gliuteno ir laktozės.“ VLADIMIRO IVANOVO (VŽ) NUOTR.
Verslininkai sako, kad sveiko maisto mados banga jau praėjo, bet valgytojų, ieškančių kuo natūralesnių produktų, daugėja – atsisijoja tikrieji klientai, sveikesnių produktų ieškantys ne dėl mados.

Uostamiestyje esantys „Namai be gliuteno“ – kavinė, krautuvėlė ir pirmoji specializuota kepykla, kurioje duona, sausainiai, tortai kepami be gliuteno.

Loreta Želnienė, UAB „Namai be gliuteno“, direktorė ir savininkė, sako, kad pirmasis veiklos pusmetis pranoko lūkesčius – nebuvo nė vieno nuostolingo mėnesio, perkama daugiau produktų, todėl tiekėjai siūlo geresnes sąlygas.

52795
130817
52791