Vakarėliai su Lietuvos žvaigždėmis tampa vis labiau įdomūs tik ... pačioms žvaigždėms?

Publikuota: 2014-04-25
Atnaujinta 2015-06-01 13:14
 

Nors dažnas šalies naujienų puslapis mirga vakarėlių su žvaigždėmis nuotraukomis, o garsiausi prekės ženklai varžosi, kas pirmas pastebės naujai kylančią žvaigždę, šios aktualijos rūpi ne visiems. Štai neseniai restorano koncepciją pakeitusio „CanCan“
tinklo atstovai įsitikinę, kad žvaigždžių ieškoti neverta – geriausiai naujas restorano vertybes gali perteikti žmonės, kurie jose lankosi.

„Tokioje mažoje šalyje kaip mūsų, žvaigždė yra bet kuris stilingas ir savo nuomonę turintis žmogus. Kad jis atsidurtų dėmesio centre, jam visai nebūtina dalyvauti populiariose televizijos laidose ar filmuotis reklamose – užtenka apsilankyti mūsų restorane. Tikimės, kad kiekvieną čia galėsime apgaubti išskirtiniu dėmesiu“, – sako „CanCan“ Rinkodaros skyriaus vadovė Ieva Vaičiūnaitė.


Ieva tęsė, kad kardinaliai pakeisti „CanCan“ restoranų koncepciją nuspręsta norint būti arčiau šiuolaikinio ir jauno žmogaus. „Keitėme viską – nuo to, kaip restoranai atrodo, iki to, kas juose patiekiama. Naujojo restorano koncepciją kūrė jauni ir veržlūs kūrybininkai iš „Love“ agentūros. Jie puikiai integravo interjere dominuojančias ir dažniausiai aktyviam žmogui matomas medžiagas – betoną, medį, žolę, kurios ir sudaro pagrindinę restorano spalvų gamą. Interjerą naujajam „CanCan“ restoranui Vilniuje kūrė žinomas šalies architektas Valerijus Starkovskis su savo architektūros studijos „Performa“ komanda. Profesionalų dėka sukurta ryški restorano nuotaika, kurią įvertinti kviečiame kiekvieną“, – ragina I. Vaičiūnaitė.

Restorano erdvė apgalvotai suskaidyta į kelias zonas, suteikiančias bet kurioje jų esantiems lankytojams malonų bendrumo pojūtį. Dominuoja natūralios spalvos: įvairių atspalvių pilka, samanų ir riešutmedžio.

Naujame restorano meniu lankytojai ras beveik 100 patiekalų. „Rengdami naują valgiaraštį orientavomės į sveikesnio ir natūralaus maisto ieškantį žmogų. Tokį, kuriam svarbu, kokį pojūtį ir naudą suteikia suvalgytas maistas. Naudojame tik šviežius produktus – jei ir rasite ką nors šaldyto, greičiausiai tai bus ledo gabaliukai, skirti atvėsinti mūsų gamybos limonadą ar kitą gaivųjį gėrimą“, – tikino Ieva.

Be picų, restorane klientams siūloma paragauti ir kitų jaunimo pamėgtų patiekalų – sultingų mėsainių, itališkų makaronų, sūrio ar šokolado fondiu ir kitų, kuriuos ruošia daugiau nei dešimt metų patirtį turintys virtuvės šefai.

Tai jau antrasis šiemet atidarytas naujos kartos „CanCan“ tinklo restoranas Lietuvoje. Nuo vasario mėnesio toks veikia Šiauliuose, o dabar ir Vilniuje, prekybos ir pramogų centre „Akropolis“. Atnaujinti planuojama ir likusius restoranus. Iš viso „CanCan“ restoranų tinklas Lietuvoje jų turi dvidešimt šešis.

Naujos koncepcijos restoranas Vilniaus „Akropolyje“ duris atvėrė balandžio 18 dieną. Restorano lankytojai priimami kiekvieną dieną nuo 10 iki 23 val.

Daugiau informacijos
Ieva VAIČIŪNAITĖ
Rinkodaros skyriaus vadovė
DELANO, UAB
Ozo g. 25, LT – 07150, Vilnius Lietuva
Tel.: +370 5 274 46 08
Faks.: +370 5 274 46 03
Mob.: +370 699 956 99
El. p.: ieva.vaiciunaite@delano.lt

Pasirinkite jus dominančias įmones ir temas – asmeniniu naujienlaiškiu informuosime iškart, kai jos bus minimos „Verslo žiniose“, „Sodros“, Registrų centro ir kt. šaltiniuose.

G. Nausėda pakvietė UNESCO vadovę į „Kauno – Europos kultūros sostinės“ atidarymą

Paryžiuje viešintis prezidentas Gitanas Nausėda antradienį pakvietė UNESCO generalinę direktorę Audrey...

Laisvalaikis
2021.11.30

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Valdyti Sutinku