2017-02-08 21:40

Alaus chuliganai nebijo plačiai svajoti

Laurynas Lisauskas, Kauno UAB „Genys Brewing“ direktorius, sako, kad įmonėje pagaminto alaus galima paragauti 50-yje barų.
Dainiaus Ščiukos nuotr.
Laurynas Lisauskas, Kauno UAB „Genys Brewing“ direktorius, sako, kad įmonėje pagaminto alaus galima paragauti 50-yje barų. Dainiaus Ščiukos nuotr.
Norint ne tik pagaminti, bet ir užtikrinti nuolatinį produkcijos tiekimą užsakovams, smulkiesiems aludariams labiau apsimoka investuoti į nuosavos daryklos kūrimą nei pirkti gamybos paslaugas iš kitų.

„Kai ieškojome daryklos, kurioje galėtume virti alų pagal nuosavą receptą, susidūrėme su įvairiomis reakcijomis. Vieni žiūrėjo nepatikliai, tarsi būtume pasiųsti konkurentų šnipinėti. Radome tokių daryklų, kurios kelerius metus nevykdė veiklos. Suskaičiavę, kiek reikėtų investuoti, kad vėl galėtume ten virti alų, minties atsisakėme. Galiausiai radome mažą daryklą šalia Vilniaus ir ten metus virėme alų“, – kalba Laurynas Lisauskas, Kauno UAB „Genys Brewing“ direktorius.

Daugėjant barų ir restoranų, kuriems įmonė tiekia alų su prekių ženklu „Genys“, nuspręsta investuoti į nuosavą alaus daryklą.

52795
130817
52791