Vilniaus oro uoste atidaryta pirmoji „Select Service Partner“ kavinė
VŽ rašė, kad pernai vėlyvą rudenį buvo paskelbta apie pasirašytą sutartį su „Select Service Partner“, vienos iš maitinimo paslaugų keliautojams srities lyderių pasaulyje, antrine įmone Lietuvoje. Iš planuotų 6 naujų restoranų Vilniaus oro uoste 2 jau turėjo būti atidaryti vasarį, tačiau pirmasis jų, dėl užsitęsusių veiklos pradžios sunkumų, duris atveria tik dabar.
„Upper Crust“ atidarymas – pirmasis žingsnis įgyvendinant ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį tarp Lietuvos oro uostų (LTOU) ir „Select Service Partner Lithuania“, teigiama pranešime.
Šį mėnesį Vilniaus oro uoste duris atvers ir antroji šio operatoriaus maitinimo vieta – pilno asortimento restoranas „Vilnius Bar & Bistro – Le Grand Comptoir“. Jis įsikurs bendroje išvykimo salėje, priešais keleivių registraciją.
Per artimiausius dvejus metus Vilniaus oro uoste planuojama atidaryti dar keturias naujas „Select Service Partner“ valdomas vietas rekonstruotuose terminalų erdvių plotuose: greito maisto restoraną „Burger King“, sveiko maisto kavinę „Soul + Grain“, kavos prekės ženklą „Ritazza“ bei gastro barą „Factory Bar & Kitchen“.
Lietuvos oro uostai 2025 m. viduryje planuoja pradėti senųjų Vilniaus oro uosto terminalų rekonstrukciją – buvusios išvykimo erdvės, kurios dabar jau uždarytos, virs šiuolaikiškomis prekybos ir maitinimo zonomis.
„Select Service Partner“ grupės įmonės veikia beveik 40-yje pasaulio šalių, jose dirba apie 50.000 darbuotojų.