Po trijų dešimtmečių darbo restoranų virtuvėse – metas nuosavam verslui

Rita Karčiauskienė, 34-erius metus dirbusi virėja restoranuose, jau gerokai po 50-ies pradėjo savo verslą – išmoko gaminti skanėstus iš kankorėžių, įtikino institucijas, kad jie apskritai valgomi, ir toliau daug apie tai pasakoja – net ir „TikTok“ ar kituose socialiniuose tinkluose.
„Mugėse vaikai atveda tėvus pas „Ritą iš „TikToko“, kuri verda kankorėžius“. Ir taip per vaikus daug tėvų paragauja, patiki, kad kankorėžių „uogienė“ tikrai skani, kam nors ji patinka po pirties, kas nors perka dovanų“, – pasakoja R. Karčiauskienė, 7-erius metus gaminanti prekių ženklo „Ri&Ro“ produktus iš pušų kankorėžių.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai