Virtuvė ant ratų – ne tik restorano repeticija, bet ir būdas pasitikrinti produktą
„Iš senbuvių, kurie pradėjo dirbti kartu su mumis prieš 10 metų, likusių yra vienetai. Kasmet vis stebime naujus, vagonėlius atidarančius entuziastus. Tačiau kai kurie ar labai aukštai užsikelia kartelę, ar tikisi kažko kitaip, negu yra realybėje, tačiau po metų matome: veikla nutraukiama, vagonėlis ir kita įranga išparduodama“, – VŽ sako Daiva Celikel, kartu su vyru Ibrahimu įkūrusi bulvių patiekalų MB „Ajomama“.
Taip pat keičiasi ir siūlomo maisto įvairovė. D. Celikel prisimena, kad prieš dešimtmetį populiariausi buvo burgeriai, prie kurių nutįsdavo ir ilgiausios eilės, dabar – atsiranda įvairesnių valgių. Kryptį, ką gaminsi, apgalvoti reikia: vagonėlis mažas, jame turi tilpti tiek reikalinga įranga, tiek produktai, ir dar patys gamintojai.
Registruokitės ir skaitykite šį straipsnį nemokamai
KURTI PASKYRĄNemokama registracija suteikia galimybę:
- skaityti registruotiems klientams skirtus straipsnius
- komentuoti
- gauti el. paštu esminių naujienų santrauką
Jokių kortelės duomenų palikti nereikia.