Užmiesčio konferencijų centras klientus patraukia patogia vieta ir išskirtiniu maistu

Publikuota: 2018-11-14

Nors konferencijų ir verslo renginių erdvių nuomos paslaugų rinka Lietuvoje toli gražu nėra perpildyta, tačiau norėdami būti pastebėti ir vertinami, rinkos žaidėjai privalo ne tik apgalvoti kiekvieną detalę, bet ir atrasti savo išskirtinumą. „Mūsų išskirtinumu neabejotinai tapo maistas ir vieta,“ – sako pakaunėje, ant didžiausios transporto „arterijos“, autostrados Vilnius-Klaipėda pašonėje, įsikūrusio restorano ir verslo renginių centro „Siesta“ vadovė Ingrida Labutinienė.

Kai maistas – karalius

Kaip blankus, atmestinai paruoštas maistas gali sugadinti net puikiausio verslo renginio dalyvių įspūdį, taip išradingai paruošti, elegantiškai pateikti patiekalai gali papuošti įprastą konferenciją, seminarą ar prezentaciją.

Tuo jau ne kartą galėjo įsitikinti komplekso „Siesta“ šeimininkai, girdėdami klientų atsiliepimus, kad organizuojant renginius „Siestoje“ sulaukiama daugiau dalyvių nei įprastai, nes žmonės atvyksta ne tik išgirsti naujos informacijos, bet ir pasimėgauti išskirtiniu maistu.

Nieko nuostabaus: juk restoranine maisto kokybe ir naujausių gastronominių tendencijų atspindėjimu „Siestos“ meniu rūpinasi vienas iš geriausių Lietuvos šefų Jaroslav Orševski – Lietuvos restoranų vyriausių virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas, Lietuvos virėjų rinktinės narys ir vienintelis Lietuvoje sertifikuotas WORLDCHEFS teisėjas.

Dėl itin geros virtuvės ir charizmatiško šefo „Siestą“ verslo žmonės renkasi ir tuomet, kai nori pavaišinti ir pamaloninti savo svečius, užsienio partnerius. Tuo tikslu buvo sukurta privati erdvė atskirame pastate – „Vakarienių klubas“, kuriame apsilankę sužavėti lieka net ir tie, kuriuos išties sunku kuo nors nustebinti.

Užmiesčio privalumai

Vos dvidešimt kilometrų nuo Kauno įsikūrusį restoraną ir konferencijų centrą „Siesta“ netruko pamėgti didžiosios kompanijos, organizuojančios renginius darbuotojams ar klientams, išsibarsčiusiems po įvairius Lietuvos miestus ir regionus. Šalia autostrados Vilnius-Klaipėda, pačiame Lietuvos centre, esantį konferencijų centrą patogiu pasiekti automobiliu, kurį svečiai gali saugiai palikti erdviose parkavimo aikštelėse.

„Dalykišką konferencijų salių aplinką pagyvina klientų ypač vertinamas natūralus dienos apšvietimas ir pro langus matomi bei per pertraukėles į lauką dalyvius išviliojantys įkvepiantys gamtos vaizdai“ – vardija konferencijų dalyvių pamėgtus privalumus „Siestos“ šeimininkė I. Labutinienė.

Pasak verslininkės, jau kuris laikas pastebima džiuginanti tendencija: užmiesčio privalumus ir erdves vis dažniau atranda didieji Kauno „naujakuriai“, pasirinkdami „Siestą“ savo renginiams.

Visomis moderniam konferencijų centrui privalomomis technologijomis aprūpintos salės tinkamos tiek bendriems susibūrimams, tiek darbui grupėmis, o dalis veiklų prireikus gali būti perkeliamos į lauką: erdvi „Siestos“ teritorija tam puikiai tinka, ir nemaža dalis lektorių tuo pasinaudoja, ypač komandos būrimo, personalo mokymų metu.

Didžiausia vertybė – žmonės

Nei moderniausios erdvės, nei jaukiausia aplinka ar gardžiausias maistas nepadės konferencijų centrui išsilaikyti rinkoje, jeigu viso to nelydės kvalifikuota ir savo darbą mylinti žmonių komanda, žinanti, kas yra svetingumas, ir kaip jį kurti. Užmiesčio konferencijų centro kūrėjai tvirtina, kad atrinkdami personalą pirmiausia skyrė dėmesį patirčiai, todėl dabar gali visiškai pasikliauti kvalifikuota, užsienio kalbas mokančia ir paslaugia komanda, kuri operatyviai reaguoja į klientų poreikius ir rūpinasi renginio aptarnavimu bei reikalingomis priemonėmis.

Puikus personalo darbas padeda pelnyti gerus atsiliepimus ir užsidirbti geriausią reklamą – „iš lūpų į lūpas“: ne atsitiktinai vis daugiau verslo įmonių tampa nuolatiniais klientais ir mielai „Siestos“ konferencijų centre rengia tiek vidinius mokymus, tiek verslo svečių priėmimus.

[infogram id="3a96cf56-29f3-407f-9ea3-610978a6f021" prefix="tXc" format="interactive" title="TR:Siesta"]

restoranassiesta.lt; www.facebook.com/Siesta.Restoranas

Gauk nemokamą VERSLO VALDYMO savaitraštį į savo el.pašto dėžutę:

Pasirinkite Jus dominančius NEMOKAMUS savaitraščius:













Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 
Rašyti komentarą 0
Laimingi darbuotojai dirba 13% produktyviau Premium 1

Richardas Bransonas yra sakęs, kad laimingi darbuotojai laimingais daro ir klientus, ir akcininkus. Oksfordo...

Vadyba
2020.01.03
Registrų centras skelbia vadovauti negalinčių asmenų sąrašą

Nuo sausio Registrų centras (RC) viešai pradeda skelbti informaciją apie asmenis, kuriems teismo sprendimu...

Vadyba
2020.01.03
Stiklinės lubos: kodėl verslas vis dar flirtuoja su seksizmu Premium

XXI a. pradžioje mėgstame pasijuokti iš kvailų, seksistinių praėjusio amžiaus septintojo dešimtmečio reklamų,...

Vadyba
2020.01.02
„Fortum Klaipėdos“ vadovu tapo ilgametis įmonės darbuotojas

Šilumą ir elektrą iš atliekų bei biokuro gaminanti UAB „Fortum Klaipėda“ nuo sausio 1 d. turi naują...

Vadyba
2020.01.02
Klientui įdomus tik jis pats: 2020 m. jam patirtis jau svarbesnė už kainą Premium

2020 m. vartotojų patirtis sprendimams priimti jau bus svarbesnė už produktą ir jo kainą. Staigūs...

Gazelė
2020.01.02
Kokiems iššūkiams 2020-aisiais turi ruoštis personalo vadovai Premium

„Verslo žinios“ paklausė įmonių personalo vadovų, kokias opiausias problemas teko spręsti 2019-aisiais ir...

Vadyba
2020.01.02
Testamentų misija – dūlėti stalčiuose, šeimos fondų – užtikrinti verslo tęstinumą

Ką daryti, kad verslas, užaugintas per visą jo įkūrėjo gyvenimą, dešimtmečius ir šimtmečius veiktų pagal...

Verslo aplinka
2019.12.31
Lietuvos paštui ieškomi nepriklausomi valdybos nariai 2

Susisiekimo ministerija praneša su atsirinktos personalo atrankos agentūros pagalba pradedanti kandidatūrų į...

Geidžiamiausių darbdavių mokamos algų medianos lapkričio mėnesį 1

Naujausi „Sodros“ duomenys rodo, kokias algų medianas lapkritį mokėjo geidžiamiausi šalies darbdaviai.

Vadyba
2019.12.31
Kaip žaidžiant „Lego“ tapti geresniu lyderiu Premium

Malonu pranešti, kad praėjusią savaitę žengiau keletą reikšmingų žingsnių klimato krizės sprendimo link. Ne...

Vadyba
2019.12.30
Darbo santykių reglamentavimas: svarbiausi pasikeitimai 2019 metais ir kas laukia 2020-aisiais Verslo tribūna

Ir praėjusiais 2019 metais, ir prasidedančiais 2020-aisiais gausu darbo teisinių santykių reglamentavimo...

Vadyba
2019.12.30
Kokias algų medianas lapkritį mokėjo didžiausi šalies darbdaviai

Naujausi „Sodros“ skelbiami duomenys rodo, kokias algų medianas lapkričio mėnesį mokėjo daugiausia darbuotojų...

Vadyba
2019.12.30
15 nevykusio vadovo bruožų (II dalis)

Darbo santykius vertinantys psichologai surikiavo penkiolika nepakenčiamo vadovo bruožų, kurie patvirtina...

Vadyba
2019.12.29
15 nevykusio vadovo bruožų (I dalis)

Visi esame girdėję istorijų apie prastus, nevaldomo charakterio, pernelyg daug sau leidžiančius ar visai į...

Vadyba
2019.12.28
Sėkmingas verslas nuo bankroto patirties nepriklauso

Bankrotas vieniems palieka nuoskaudų, kitiems – pamokų, kaip nereikia daryti, treti apskritai nei nori...

Gazelė
2019.12.27
Didžiausios algų medianos šį lapkritį

„Sodra“ pateikė duomenis, kuriose Lietuvos įmonėse lapkričio mėnesį buvo didžiausios atlyginimų medianos.

Vadyba
2019.12.27
Verslo pradžiai ir šeimos santaupas atiduoda, ir įkeičia butus Premium

Jokio verslo nepradėsi be pradinio kapitalo, nesvarbu, kad ir kaip tikėtum jo idėja. Verslininkai dalijasi...

Gazelė
2019.12.27
Futurologų žvilgnis į ateitį: ką reikia žinoti verslui 1

Besibaigiant metams, žurnalas „CEO Today“ pažangių verslininkų, mokslininkų ir futurologų pasiteiravo, kokios...

Vadyba
2019.12.26
Vadovybės pokyčiai prekybos įmonėse 2019 m. Premium

Didžiųjų prekybos bendrovių vadovų gretose šiais metais buvo ne vienas reikšmingas pasikeitimas. 

Prekyba
2019.12.26
10 skaitomiausių VŽ straipsnių apie verslo valdymą ir gerąsias personalo praktikas

„Vadybos“ rubrikoje visus metus nagrinėjome gerąsias valdysenos bei personalo valdymo praktikas, apie...

Vadyba
2019.12.26

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Sutinku Plačiau