Užmiesčio konferencijų centras klientus patraukia patogia vieta ir išskirtiniu maistu

Publikuota: 2018-11-14

Nors konferencijų ir verslo renginių erdvių nuomos paslaugų rinka Lietuvoje toli gražu nėra perpildyta, tačiau norėdami būti pastebėti ir vertinami, rinkos žaidėjai privalo ne tik apgalvoti kiekvieną detalę, bet ir atrasti savo išskirtinumą. „Mūsų išskirtinumu neabejotinai tapo maistas ir vieta,“ – sako pakaunėje, ant didžiausios transporto „arterijos“, autostrados Vilnius-Klaipėda pašonėje, įsikūrusio restorano ir verslo renginių centro „Siesta“ vadovė Ingrida Labutinienė.

Kai maistas – karalius

Kaip blankus, atmestinai paruoštas maistas gali sugadinti net puikiausio verslo renginio dalyvių įspūdį, taip išradingai paruošti, elegantiškai pateikti patiekalai gali papuošti įprastą konferenciją, seminarą ar prezentaciją.

Tuo jau ne kartą galėjo įsitikinti komplekso „Siesta“ šeimininkai, girdėdami klientų atsiliepimus, kad organizuojant renginius „Siestoje“ sulaukiama daugiau dalyvių nei įprastai, nes žmonės atvyksta ne tik išgirsti naujos informacijos, bet ir pasimėgauti išskirtiniu maistu.

Nieko nuostabaus: juk restoranine maisto kokybe ir naujausių gastronominių tendencijų atspindėjimu „Siestos“ meniu rūpinasi vienas iš geriausių Lietuvos šefų Jaroslav Orševski – Lietuvos restoranų vyriausių virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas, Lietuvos virėjų rinktinės narys ir vienintelis Lietuvoje sertifikuotas WORLDCHEFS teisėjas.

Dėl itin geros virtuvės ir charizmatiško šefo „Siestą“ verslo žmonės renkasi ir tuomet, kai nori pavaišinti ir pamaloninti savo svečius, užsienio partnerius. Tuo tikslu buvo sukurta privati erdvė atskirame pastate – „Vakarienių klubas“, kuriame apsilankę sužavėti lieka net ir tie, kuriuos išties sunku kuo nors nustebinti.

Užmiesčio privalumai

Vos dvidešimt kilometrų nuo Kauno įsikūrusį restoraną ir konferencijų centrą „Siesta“ netruko pamėgti didžiosios kompanijos, organizuojančios renginius darbuotojams ar klientams, išsibarsčiusiems po įvairius Lietuvos miestus ir regionus. Šalia autostrados Vilnius-Klaipėda, pačiame Lietuvos centre, esantį konferencijų centrą patogiu pasiekti automobiliu, kurį svečiai gali saugiai palikti erdviose parkavimo aikštelėse.

„Dalykišką konferencijų salių aplinką pagyvina klientų ypač vertinamas natūralus dienos apšvietimas ir pro langus matomi bei per pertraukėles į lauką dalyvius išviliojantys įkvepiantys gamtos vaizdai“ – vardija konferencijų dalyvių pamėgtus privalumus „Siestos“ šeimininkė I. Labutinienė.

Pasak verslininkės, jau kuris laikas pastebima džiuginanti tendencija: užmiesčio privalumus ir erdves vis dažniau atranda didieji Kauno „naujakuriai“, pasirinkdami „Siestą“ savo renginiams.

Visomis moderniam konferencijų centrui privalomomis technologijomis aprūpintos salės tinkamos tiek bendriems susibūrimams, tiek darbui grupėmis, o dalis veiklų prireikus gali būti perkeliamos į lauką: erdvi „Siestos“ teritorija tam puikiai tinka, ir nemaža dalis lektorių tuo pasinaudoja, ypač komandos būrimo, personalo mokymų metu.

Didžiausia vertybė – žmonės

Nei moderniausios erdvės, nei jaukiausia aplinka ar gardžiausias maistas nepadės konferencijų centrui išsilaikyti rinkoje, jeigu viso to nelydės kvalifikuota ir savo darbą mylinti žmonių komanda, žinanti, kas yra svetingumas, ir kaip jį kurti. Užmiesčio konferencijų centro kūrėjai tvirtina, kad atrinkdami personalą pirmiausia skyrė dėmesį patirčiai, todėl dabar gali visiškai pasikliauti kvalifikuota, užsienio kalbas mokančia ir paslaugia komanda, kuri operatyviai reaguoja į klientų poreikius ir rūpinasi renginio aptarnavimu bei reikalingomis priemonėmis.

Puikus personalo darbas padeda pelnyti gerus atsiliepimus ir užsidirbti geriausią reklamą – „iš lūpų į lūpas“: ne atsitiktinai vis daugiau verslo įmonių tampa nuolatiniais klientais ir mielai „Siestos“ konferencijų centre rengia tiek vidinius mokymus, tiek verslo svečių priėmimus.

[infogram id="3a96cf56-29f3-407f-9ea3-610978a6f021" prefix="tXc" format="interactive" title="TR:Siesta"]

restoranassiesta.lt; www.facebook.com/Siesta.Restoranas

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

„Alibaba“ įkūrėjas: dirbti 12 val. per parą, 6 dienas per savaitę – palaima Premium 13

Kai vis aktyviau diskutuojama apie darbo savaitės trumpinimą bei tokio pokyčio naudą darbuotojams, Jacko Ma,...

Vadyba
2019.04.17
Darbuotojus motyvuoja robotai Algis ir Pūkis Premium

Robotai ir darbų automatizacija dažnai įsivaizduojami kaip žmogiškosios darbo jėgos priešai. Tačiau bent jau...

Vadyba
2019.04.17
Pesimistinis scenarijus: iki 2030 m. Lietuvoje liks 2,4 mln. gyventojų 38

Per ateinančius šešerius metus žmonių skaičius Lietuvoje gali sumažėti iki 2,5 mln. žmonių, o iki 2030 m.

Vadyba
2019.04.16
Vilniaus kino klasteris siekia užsienio dėmesio Baltijos regionui Verslo tribūna

Kartu su „Kino pavasariu“ neseniai praūžė ir svarbiausias metų kino industrijos renginys Lietuvoje „Meeting...

Paslaugos
2019.04.16
Kaip išlikti įsitraukus į savo darbą

Darbuotojo įsitraukimas – naudingas ne tik jį samdančiai įmonei, bet ir pačiam darbuotojui. Naujas tyrimas...

Vadyba
2019.04.15
Kai liežuvis tampa CEO priešu – įmonei tai gali brangiai kainuoti

Kartais nereikšminga frazė gali sukelti sumaištį, ypač jei tą frazę ištarė vadovas. Vadybos specialistai...

Vadyba
2019.04.14
Dėl prastos komunikacijos darbuotojai nori mesti darbą 2

Vidinė komunikacija – svarbus įmonės sėkmės veiksnys. Jis ne tik daro įtaką bendrovės finansiniams...

Vadyba
2019.04.13
Kokia „Amazon“ įkūrėjo J. Bezoso metinė alga 9

Jeffo Bezoso, JAV prekybos milžinės „Amazon“ įkūrėjo ir turtingiausio pasaulio žmogaus, darbo užmokestis...

Vadyba
2019.04.13
Kaip „Danske Bank“ darbuotojų mokymo trukmę sumažino 5 kartus Premium 12

Standartizuoti veiklos procesai įmonėje padeda darbuotojams taupyti laiką bei įgalina juos dirbti...

Vadyba
2019.04.12
Teatras ir verslas: ko iš režisierių gali išmokti vadovai? Verslo tribūna

Teatras ir verslas yra panašūs tuo, kad tiek spektaklio premjerą, tiek verslo projektų sėkmę nulemia stipri...

Rinkodara
2019.04.11
Kaip „Air Asia“ CEO 0,26 USD vertės bendrovę išaugino iki milijardinio verslo 1

Sėkmingam vadovui svarbu ne tik mokėti keistis pačiam, bet ir gebėti suburti gabių specialistų komandą,...

Vadyba
2019.04.11
Paskirta nauja švietimo, mokslo ir sporto viceministrė 1

Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje darbą pradėjo nauja viceministrė Kornelija Tiesnesytė, kuruojanti...

Vadyba
2019.04.11
Ateities profesijai specialistų reikia jau dabar Verslo tribūna

Nors praėjusiame dešimtmetyje mobilusis telefonas tebuvo daiktas paskambinti anksti ryte ar vėlai vakare, kai...

Ateities miestas
2019.04.11
Pamatyti, kad darbuotojas išeis, galima prieš 9 mėnesius 5

Pirmieji ženklai, signalizuojantys apie kolektyvo nario būsimą pabėgimą iš įmonės, matyti likus 9 mėnesiams...

Vadyba
2019.04.10
Darbas ne biure – nauja norma, su kuria darbdaviai turi susitaikyti

Galimybė dirbti nebūtinai biure yra nauja norma tarp darbuotojų. Be to, renkantis darbovietę vis didesniu...

Vadyba
2019.04.09
Vadovės ambicija: LRT – patraukliausias darbdavys Premium 11

„Tiek daug ir taip intensyviai gyvenime dar nedirbau“, — prisipažįsta Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, metus...

Vadyba
2019.04.09
E. Musko atleistą vadovą pasamdė J. Bezosas 3

Geri vadovai be darbo nebūna, ko gero, taip būtų galima apibūdinti Jeffo Bezoso, „Amazon“ įkūrėjo, sprendimą...

Vadyba
2019.04.08
Grįžtamasis ryšys veikia, kai vadovas supranta tokios praktikos svarbą Premium

Efektyvus grįžtamasis ryšys gali būti darbuotojų ugdymo, skatinimo bei motyvacijos didinimo priemonė. Kad...

Vadyba
2019.04.08
Mentorių turėti nori, bet ne visiems pavyksta tokį sutikti

Tinkamas mentorius gali padėti darbuotojui greičiau tobulėti. Bėda ta, kad toli gražu ne visiems pavyksta...

Vadyba
2019.04.07
Patrauklaus darbdavio įvaizdis: gražesnių skelbimų nepakanka 4

Susidaro įspūdis, kad patrauklaus darbdavio įvaizdis (angl. employer branding), paskutiniu metu yra...

Rinkodara
2019.04.07

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Sutinku Plačiau