Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
Mano verslas
2019-11-28 06:45

Po trečiojo restorano „No Forks“ atidarymo, svarsto apie franšizę

Į trečiąjį meksikietiško maisto restoraną „No Forks“ Vilniaus „Akropolyje“ investuota apie 160.000 Eur. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Į trečiąjį meksikietiško maisto restoraną „No Forks“ Vilniaus „Akropolyje“ investuota apie 160.000 Eur. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Atidaryti du restoranus per metus, taip gerokai paauginant įmonę, gana ritmas iššūkis, tad ne gėda pripažinti, kad iki tol, viską darius bandymų ir klaidų metodu, reikia pasitelkti konsultantus.

Tokią istoriją pasakoja Lukas Tranavičius, UAB „Maisto inovacijos“, valdančios 3 greitojo meksikietiško maisto restoranus Vilniuje „No Forks“, bendraturtis ir komercijos vadovas.

Drauge su Emiliu Kičiatovu ir 4 bendraturčių užnugariu pirmąjį restoraną Vilniuje, Vokiečių gatvėje, jie atidarė 2016 m., o 2019 m. antrasis duris atvėrė „Oze“, prieš dvi savaites – ir Vilniaus „Akropolyje“.

52795
130817
52791