Latviai pradėjo gaminti marinuotų agurkų skonio degtinę

Prekės ženklo Moskovskaya liniją papildė 4 nauji degtinės gėrimai, kuriems kurti panaudoti senoviniai rusiškos virtuvės receptai.
Latvijas balzams, kuris gamina prekės ženklo Moskovskaya gėrimus, nuo šiol tiekia krienų ir medaus, marinuotų agurkų su krapais, imbiero ir citrinų bei žaliosios citrinos ir spanguolių skonio degtinę.
Janis Mažis, Latvijos balzams technlologas, sakė, kad idėjų naujiems gėrimams sėmėsi iš Rusijos tradicijų, rašo Dienas bizness.
Įprastai užkandai naudojama juoda duona, lašiniai, svogūnai ir marinuoti agurkai. Būtent agurkų ir krapų skonį panaudojome kurdami naujus gėrimus, sako degtindaris.
Naujos rūšies degtinė yra kiek silpnesnė 32 laipsnių nei įprasta.
Šios rūšys papildė Moskovskaya Infusion liniją. Jau dabar nauji gėrimai pardavinėjami Baltijos šalyse, netrukus jie pasirodys ir Italijoje, Ukrainoje, Ispanijoje, Vokietijoje bei kitose šalyse, aiškina Renatas Alekna, prekės ženklo vadovas.
Moskovskaya Vodka prekės ženklą 2015 m. įsigijo bendrovė Amber Beverage Group.
Gamina ir iš tulpių
Ne tik latviai ieško neįprastų skonių. Štai olandai pradėjo gaminti degtinę iš tulpių.
Kaip rašo Geek.com, ši idėja kilo Jorisui Putmanui, režisieriui iš Olandijos, sugalvojusiam, kad atėjo laikas keisti karjeros kryptį. Vyras nusprendė sukurti kažkokį naują produktą. Jis teigia žinojęs tik vieną dalyką šis produktas turėtų būti susijęs su gėlėmis ir iškart asocijuotis su Olandija jo gimtąja šalimi.
Taip ir gimė bendrovė Clusius Crafts Distillers, pavadinta XVI a. botaniko, davusio postūmį visai Olandijos tulpių pramonei, garbei.
Tiesa, pačių tulpių žiedų ar lapų degtinės gamybai p. Putmanas nenaudoja gėrimas gaminamas iš augalų svogūnėlių, kurie, verslininko teigimu, yra labai panašūs į bulves.
Pasirinkite jus dominančias įmones ir temas asmeniniu naujienlaiškiu informuosime iškart, kai jos bus minimos Verslo žiniose, Sodros, Registrų centro ir kt. šaltiniuose.
Tema Gazelė
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti