Restoranų rinkodara: į regionus svečius vilioja gastronominiais renginiais
FOTOGALERIJA Restoranas 5 Taškai Anykščiuose (10 nuotr.)
Ieškodami, kaip sudominti valgytojus, restoranų savininkai vien valgiaraščių keitimu neapsiriboja ir pradeda siūlyti gastronominius renginius, kurie pritraukia naujų svečių ir didina lojalių lankytojų skaičių.
Mažesnių miestų verslininkai sako, kad jei nesiūlytų dienos pietų, neorganizuotų banketų ar netiektų maisto išvažiuojamiesiems renginiams, neišgyventų, tokios paslaugos kai kuriems suneša didžiąją dalį pajamų. Vis dėlto net ir tokiu atveju visi kalba ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
- Investavimo idėjų, praktiškų patarimų, kaip tvarkyti asmeninius ir šeimos finansus, rasite portale manopinigai.lt
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti