Acto paslaptys

Pradėdamas straipsnį apie actą, privalau paminėti vieną paprastą faktą: pasigaminti šio produkto yra kur kas lengviau nei nepasigaminti. Natūralioje aplinkoje pilna bakterijų.
Tai puikiai žino ne tik verminofobai, bet ir alaus, vyno ar sidro gamintojai. Jeigu, įdėjęs mielių, indą su sultimis ar paruošta alaus misa paliksi atvirą keletą mėnesių, ji surūgs, tačiau rezultatas nebus tai, ko tikėjomės. Skystis greičiausiai virs ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti