Valgyklas ir picerijas regione plečia, nes „nesigramina“
FOTOGALERIJA UAB Sidabrinė taurė valgykla Panevėžyje (12 nuotr.)
Maitinimo verslas regione turi pasiūlyti skonį ir kainą, tada populiarumas auga daugėjant klientų ne tik atsiranda natūralus plėtros poreikis, bet ir pavyksta įgyti stambių partnerių pasitikėjimą.
Tokią augimo istoriją, prasidėjusią nuo 4 darbuotojų kavinės-valgyklos 2001 m., pasakoja Auksė Petrauskienė, Panevėžio UAB Sidabrinė taurė direktorė ir bendraturtė. Petrauskų šeimos įmonė išaugo iki 58 darbuotojų ir keturių maitinimo taškų dviej ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti