Verslas, kuriame turi nuspėti, ko klientas norės rytoj

Konditerijos ir kepinių verslas nėra toks lengvas, kaip daugeliui atrodo, o išsilaikyti jame galima tik labai daug dirbant, išsiskiriant rinkoje ir išlaikant aukštą kepinių kokybę.
Tokia patirtimi dalijasi kepyklėlę Tradicija Klaipėdoje prieš dvejus metus įkūrusi Gabrielė Valančienė. Potraukį į konditeriją pašnekovė paveldėjo iš mamos, su kuria prieš aštuonerius metus įgyvendino seną jos svajonę kepyklėlę įkūrė Vilniaus se ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
- Investavimo idėjų, praktiškų patarimų, kaip tvarkyti asmeninius ir šeimos finansus, rasite portale manopinigai.lt
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti