Ar saugu pietauti restorane

Atėjus šiltajam metų laikui, miestų ir miestelių kavinės ruošiasi naujam sezonui ir skaičiuoja staliukus, kuriuos veiklos pradžiai būtų galima saugiai sustatyti lauke. Kol apie vakarienes restoranų viduje dar nė nesvajojama, VŽ pateikia žurnalo Forbes publikuoto tyrimo rezultatus. Remiantis jais, lankytis restorane siaučiant COVID-19 nėra saugu. Ypač, jei atsisėdote prie netinkamo staliuko.
Forbes aptariamo tyrimo rezultatus 2020 m. lapkritį paskelbė Journal of Korean Medical Science. Jais remiantis, uždaroje restorano erdvėje, kurioje bet koks įrenginys pučia oro srovę, koronavirusas per labai trumpą laiką gali pasklisti toliau nei ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus vz.lt, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti