Virtuvės meistras L. Čeprackas: mažieji restoranai iki šiol niekam nerūpėjo

Praėjusią savaitę Lietuvoje įkurta Viešojo maitinimo įstaigų asociacija (VMĮA), sieksianti rūpintis mažųjų maitintojų reikalais. Pirmasis viešas VMĮA pasirodymas buvo prisistatymas kovo 23 d. Seimo Ekonomikos komitete, po kurio pasipylė viešų svarstymų dėl PVM mažinimo nuo 21% iki 9% maitinimo įstaigoms.
Pasak virtuvės meistro Liutauro Čepracko, restoranų Gastronomika, Meat Vilniuje ir Nidoje, Ramenas ir pagaliukai savininko, Kulinarijos akademijos steigėjo ir Lietuvos gastronomijos forumo iniciatoriaus, mažųjų maitintojų asociacijos idėja pr ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus vz.lt, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti