Baltijos–Amerikos klinikos savininkė I. Malinauskienė atidarė restoraną

Publikuota: 2019-07-18

Vilniuje, pušyne šalia Nemenčinės plento, atidarytas naujos koncepcijos baras-restoranas „PineWood“. Svečiams čia siūloma italų virtuvės šefo Antonio Serros sukurtų patiekalų, o sykiu – aktyvus poilsis tinklinio ir paplūdimio teniso aikštelėse.

1932 m. pušyne pastatytame name įrengtos maitinimo įstaigos savininkė – Inga Malinauskienė, ji yra ir Baltijos–Amerikos klinikos, veikiančios kitoje Nemenčinės plento pusėje, vienintelė akcininkė.

„Tai bus geriausias baras-restoranas Vilniaus mieste, laužantis šiuolaikinės gastronomijos standartus. Galiu patikinti, kad čia apsilankęs kiekvienas klientas liks maloniai nustebintas ir neabejotinai norės sugrįžti“, – drąsiai prognozuoja virtuvės šefas A. Serra.

Iš Sardinijos kilę šefas sako, kad be kūrybos jis neįsivaizduojantis savo darbo virtuvėje.

„Geras šefas patiekalą pagamina per 3–5 minutes, tačiau tam, kad jį sukurtų, užtrunka metų metus. Kūryba yra neatsiejama kiekvieno šefo kasdienybės dalis, o kurti išskirtinius patiekalus yra didelis talentas ir menas“, – įsitikinęs A. Serra.

Virtuvės šefo talentu ir kūrybiškumu smalsūs gurmanai galės įsitikinti patys. „PineWood“ meniu sudaro 5 patiekalų temos – tuno, vegetariškas, jautienos, jūros ir įvairusis.

Pabrėžiama, kad „PineWood“ išskirtinumas – prie patiekalų derinami kokteiliai, jų receptūras kūrė pasaulio barmenų čempionatų dalyviai.

Erdvė sveikuoliams

Daugiau nei 1 ha ploto užimančioje teritorijoje – 2 tinklinio ir paplūdimio teniso aikštelės, joms įrengti atvežta 470 tonų balto smėlio. Šalia aikštelės – profesionalų išpiešta 115 kv. m plotą užimanti grafičių siena.

Anot pranešimo, baro-restorano idėjos autorė ir savininkė I. Malinauskienė pati kūrė interjerą ir „iki menkiausių detalių lyg paveikslą sudėliojo jaukumą, gerą atmosferą ir ramią aplinką kuriančius interjero elementus“.

Gauk nemokamą LAISVALAIKIO savaitraštį į savo el.pašto dėžutę:

Pasirinkite Jus dominančius NEMOKAMUS savaitraščius:













Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 
Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Vyno vertinimas balais – atgyvena ar būtinybė Premium

Gegužę vyno pasaulį apskriejo žinia, kad neabejotinai žymiausias pasaulio vyno kritikas Robertas Parkeris...

Laisvalaikis
18:00
Technologijos atpažins padirbtą viskį 7

Glazgo universiteto (Škotija) mokslininkai sukūrė cheminių sensorių sistemą, savotišką dirbtinį liežuvį,...

Laisvalaikis
08:59
Markė – netikėtų atradimų kraštas Premium

Italijos regionas Markė (Marche) Lietuvoje dar tik atrandamas. Nedaugelis žino, kad Markėje auga įvairių...

Laisvalaikis
2019.08.10
Išbrangus avokadams, restoranai imasi gudrybių  1

Smarkiai išaugusi paklausa ir prastas derlius taip pabrangino avokadus, kad kai kurie restoranai nebeišgali...

Pramonė
2019.08.08
Lietuvoje rinkai neaugant, eksportą didina dviženkliais skaičiais Premium 1

Alaus vartojimui šalyje nedidėjant, aludariai pajamas augina plėsdamiesi eksporto rinkose. Populiariausios...

Pramonė
2019.08.07
Škotai nenori prarasti ES paramos viskiui ir lašišai

Jungtinei Karalystei išsirinkus naują ministrą pirmininką, kietojo „Brexit“ scenarijus atrodo kaip niekad...

Laisvalaikis
2019.08.04
Iliustruotoji istorija: Žaliasis graikų auksas

Senovės graikams svarbiausi buvo trys dalykai: maistas, vanduo ir alyvuogių aliejus. Aliejus buvo vartojamas...

Laisvalaikis
2019.08.04
Tarptautinė alaus diena: kas jo pagamina, importuoja ir išgeria daugiausia 4

Pasaulis mini Tarptautinę alaus dieną. Europos Komisija (EK) siūlo pažvelgti į su alumi susijusią statistiką...

Pramonė
2019.08.02
„Herkaus Kanto“ bare darbuotoją nuo kliento sunkiai atskirsi Premium 2

Maitinimo įstaigų vadovų didžiausias galvos skausmas – didelė darbuotojų kaita. „Herkaus Kanto“ bare...

Gazelė
2019.08.01
Vietoj deimanto – kvadratinis arbūzas Premium

Takashi Hosokawa, Japonijos Išikavos prefektūroje veikiančio karštųjų versmių viešbučių tinklo savininkas,...

Laisvalaikis
2019.07.30
Italų močiutės – „Youtube“ žvaigždės 1

Kiekvienas italas pasakys, kad yra tik vienas teisingas būdas gaminti makaronus. Ir tai nėra kokia nors...

Laisvalaikis
2019.07.28
Kauno bare sekmadienį gamins meksikiečiai

„Pasaulio virtuvės“ projektą Kaune įgyvendinantis baras „B2O“ liepos 28 d., sekmadienį, kviečia į...

Laisvalaikis
2019.07.27

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Sutinku Plačiau