Baltijos maisto ir gėrimų mugėje BAF paaiškės geriausias Lietuvos virėjas
FOTOGALERIJA WEB_Baltijos maisto ir gėrimų paroda BAF (37 nuotr.)
Lapkričio 9 ir 10 d. Vilniuje, parodų centre Litexpo, veikia dvi tarptautinės parodos, susiję su vienu didžiausių žmonijos malonumų skaniu maistu. Plačiąją publiką turėtų sudominti tiek parodos dalyvių ekspozicijos, tiek jų metu vyksiantys konkursai profesionalams.
Viena parodų BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2018. Parduotuvių, restoranų ir viešbučių įrangos paroda labiau orientuota į profesionalus. Tuo pat metu vykstanti Baltijos maisto ir gėrimų mugė BAF atidesnį žvilgsnį kreipia ir į profesionalus, ir į plačiąją publiką.
Varžysis virtuvės šefai
Būtent jai turėtų būti įdomūs Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) organizuojami konkursai profesionalams. Pagrindinis jų 10 d. 9 val. ryto prasidėsiantis konkursas Geriausias Lietuvos virėjas (antrasis konkurso srautas nuo 13.30 val.).
Į geriausiojo Lietuvos virtuvės šefo vardą pretenduojantys meistrai per 3 val. 30 min. privalės paruošti šaltąjį užkandį iš šukučių, karštąjį (pagrindinį) patiekalą, panaudojant Reaton putpelės sudėtines dalis bei demonstruojant įvairias mėsos ruošimo technologijas, bei desertą, panaudojant miško spanguoles, Minordija migdolų miltus ir midų.
Kaip skelbia LRVVKA, konkurse dalyvaus virtuvės šefai Bernardas Anužis (restoranas Palanga, Palanga), Kęstutis Bartkus (restoranas Karpynė, Raseinių rajonas), Justinas Misius (restoranas Sweet Root, Vilnius), Deivydas Praspaliauskas (restoranas Amandus,), Vilnius, Vilius Ručinskas (restoranas Trinity, Vilnius), Tomas Rybakovas (restoranas Esperanza Resort, Trakų rajonas), Gabrielius Zajac (restoranas 4, Palanga), Ernestas Žitkauskas (restoranas Amandus, Vilnius).
Pasirinkite jus dominančias įmones ir temas asmeniniu naujienlaiškiu informuosime iškart, kai jos bus minimos Verslo žiniose, Sodros, Registrų centro ir kt. šaltiniuose.
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti