15 pigiausių „Michelin“ restoranų

Publikuota: 2018-09-15
Daugiausia pigiai maitinančių „Michelin“ įvertintų restoranų yra Azijoje. „Matton“ nuotr.
Daugiausia pigiai maitinančių „Michelin“ įvertintų restoranų yra Azijoje. „Matton“ nuotr.

Dvejomis „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintas Ibizoje esantis restoranas „SubliMotion“ vadinamas brangiausiu pasaulyje – vakarienė žmogui jame atsieina vidutiniškai nuo 1.900 Eur. Tačiau ne visi „Michelin“ restoranai tokie brangūs. Vardijame tuos, kuriuose pasimėgauti maistu galima visai neskriaudžiant banko sąskaitos.

„Michelin“ restoranų gidas nuo 1926 m. renka geriausius restoranus, tačiau tarp jų nemažai tokių, kuriuose degustacinio meniu kainos prasideda ties 500 USD. Daugumai keliautojų jos neįkandamos. Visgi „Michelin“ sąrašuose yra ir tokių restoranų, kuriuose gaminamas nuostabus maistas ir kainos itin prieinamos “, – sako Christianas Suwarna, sąrašą sudariusios Indonezijos kelionių agentūros „Traveloka“ verslo plėtros viceprezidentas.

Penkioliktukas sudarytas įvertinusi pigiausių patiekalų, kurios nurodomos restorano „a la carte“ meniu, fiksuotame pietų ar priešpiečių meniu, kainas. Daugiausia nebrangiai maitinančių „Michelin“ restoranų yra Azijoje. Į sąrašą pateko du Japonijos, po vieną Singapūro, Honkongo, Pietų Korėjos, Kinijos, Taivano ir Tailando restoraną. Paskanauti nebrangaus „Michelin“ įvertinto maisto galima nukeliavus ir į JAV, Braziliją arba kiek arčiau – Ispaniją, Vokietiją arba Didžiąją Britaniją.

[infogram id="13f085b6-ea8d-4af6-91a3-a6545bbdb8ea" prefix="NoP" format="interactive" title="Laisvalaikis:: 15 pigiausių „Michelin“ restoranų"]

Gauk nemokamą LAISVALAIKIO savaitraštį į savo el.pašto dėžutę:

Pasirinkite Jus dominančius NEMOKAMUS savaitraščius:













Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 
Rašyti komentarą 0
Kodėl restoranuose visiems reikia cepelinų Premium

Tiek konsultantai, tiek patys verslininkai pataria išsiskirti iš kitų ir daryti tai, ko konkurentai nedaro.

Gazelė
2020.01.19
Legendinio šefo P. Bocuse restoranas neteko „Michelin“ žvaigždės

Gurmaniškąją Prancūzijos gyventojų dalį sukrėtė žinia: legendinio prancūzų virtuvės šefo Paul Bocuse...

Laisvalaikis
2020.01.17
Vieni restoranai jau bumbtelėjo ant žemės, kiti nusileidimui dar tik ruošiasi Premium

Maitinimo įstaigos, gruodį skaičiavusios gerokai išaugusias apyvartas, sausį ieško būdų, kaip prisikviesti...

Gazelė
2020.01.15
Virtuvės meistrai D. Praspaliauskas ir T. Rimydis apie restoranų tendencijas: tvaru ir lokalu Premium

Avokadai, burokėliai, Benedikto kiaušiniai, mėsainiai, sezoninės daržovės ir vaisiai, atsakingas vartojimas –...

Laisvalaikis
2020.01.14
Vynas veganams – misija įmanoma

Turint galvoje, jog vynas yra produktas iš vynuogių ir mielių, galima manyti, kad visi vynai yra tinkami...

Laisvalaikis
2020.01.12
Jūrų gėrybių restorane – ir cukrus iš vandenyno

Ispanas virtuvės meistras Angelas Leonas sakosi pasišventęs misijai skatinti tvarumą ir atsakingą vartojimą.

Laisvalaikis
2020.01.09
Lietuvos vyndariai: pagaminti sunku, o parduoti – dar sunkiau Premium

Lietuviško vyno pardavimai, sumenkę dėl 2017 m. padidinto akcizų mokesčio, pernai stabilizavosi. Vis dėlto...

Pramonė
2020.01.09
„Impossible Foods“ pristatė augalinę kiaulieną 2

Augalinės kilmės proteinus kurianti bendrovė „Impossible Foods“, rinkai siūlanti „Impossible Burger“, Las...

Pramonė
2020.01.07
Brangiausio vyno butelis kainavo 30.000 Eur

Išgirdę apie reto, kolekcinio, aukcionuose parduodamo vyno kainas, pečiais gūžčioja ne vienas – toks butelis...

Laisvalaikis
2020.01.06
Pasaulinė vyno pramonė subrendo transformacijai Premium 1

Vyndarystė nuo seno laikoma vienu iš transformacijos simbolių. Ir nors šis gėrimas skaičiuoja jau 9.000...

Pramonė
2020.01.04

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Sutinku Plačiau