15 pigiausių „Michelin“ restoranų

Publikuota: 2018-09-15
Daugiausia pigiai maitinančių „Michelin“ įvertintų restoranų yra Azijoje. „Matton“ nuotr.
Daugiausia pigiai maitinančių „Michelin“ įvertintų restoranų yra Azijoje. „Matton“ nuotr.

Dvejomis „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintas Ibizoje esantis restoranas „SubliMotion“ vadinamas brangiausiu pasaulyje – vakarienė žmogui jame atsieina vidutiniškai nuo 1.900 Eur. Tačiau ne visi „Michelin“ restoranai tokie brangūs. Vardijame tuos, kuriuose pasimėgauti maistu galima visai neskriaudžiant banko sąskaitos.

„Michelin“ restoranų gidas nuo 1926 m. renka geriausius restoranus, tačiau tarp jų nemažai tokių, kuriuose degustacinio meniu kainos prasideda ties 500 USD. Daugumai keliautojų jos neįkandamos. Visgi „Michelin“ sąrašuose yra ir tokių restoranų, kuriuose gaminamas nuostabus maistas ir kainos itin prieinamos “, – sako Christianas Suwarna, sąrašą sudariusios Indonezijos kelionių agentūros „Traveloka“ verslo plėtros viceprezidentas.

Penkioliktukas sudarytas įvertinusi pigiausių patiekalų, kurios nurodomos restorano „a la carte“ meniu, fiksuotame pietų ar priešpiečių meniu, kainas. Daugiausia nebrangiai maitinančių „Michelin“ restoranų yra Azijoje. Į sąrašą pateko du Japonijos, po vieną Singapūro, Honkongo, Pietų Korėjos, Kinijos, Taivano ir Tailando restoraną. Paskanauti nebrangaus „Michelin“ įvertinto maisto galima nukeliavus ir į JAV, Braziliją arba kiek arčiau – Ispaniją, Vokietiją arba Didžiąją Britaniją.

[infogram id="13f085b6-ea8d-4af6-91a3-a6545bbdb8ea" prefix="NoP" format="interactive" title="Laisvalaikis:: 15 pigiausių „Michelin“ restoranų"]

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Gauk nemokamą LAISVALAIKIO savaitraštį į savo el.pašto dėžutę:

Pasirinkite Jus dominančius NEMOKAMUS savaitraščius:















Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 
Už baltąjį trumą nepagailėjo 85.000 Eur

Šiuo metu Italijos Pjemonto regione vykstančioje Tarptautinėje Albos baltųjų trumų mugėje 850 g svorio...

Laisvalaikis
2018.11.14
Septyni Lietuvos restoranai – tarp 30-ies geriausių Baltijos šalyse 4

Lapkričio 12-osios vakarą Taline buvo paskelbtas prestižiniu vadinamo Skandinavijos restoranų gido „White...

Laisvalaikis
2018.11.13
Paskelbtas geriausias Lietuvos virėjas

Savaitgalį vykusios tarptautinės svetingumo parodos „BaltShop. BaltHotel. BaltGastro 2018“ metu vykusiame...

Laisvalaikis
2018.11.12
Baltijos maisto ir gėrimų mugėje BAF paaiškės geriausias Lietuvos virėjas 2

Lapkričio 9 ir 10 d. Vilniuje, parodų centre „Litexpo“, veikia dvi tarptautinės parodos, susiję su vienu...

Laisvalaikis
2018.11.09
Maisto pramonės vizionierius: apie veganų mafiją, „maistonomiką“ ir tai, kaip valgysime ateityje 9

Marius Robles, maisto pramonės vizionierius, įsitikinęs, kad ateinantis dešimtmetis bus laikas, kai „ateis...

Agroverslas
2018.11.05
Tarp NAPA finalininkų – daugiausia lietuvių dizainerių darbų

Kitą savaitgalį vyksiančiuose nacionaliniuose pakuotės dizaino apdovanojimuose NAPA varžysis 26 lietuvių, 15...

Rinkodara
2018.11.04
Jamie Oliveris nebegelbės savo restoranų tinklo 1

Jamie Oliveris, virėjas ir verslininkas, nusprendė nebegelbėti savo restoranų tinklo „Jamie‘s Italian“.

Vadyba
2018.11.03
Kai karaliauja moliūgai

Vaikystėje moliūgais kur kas labiau žavėjausi kaip Pelenės transporto priemone, o ne kaip sveika rudeninio...

Laisvalaikis
2018.10.31
Sardinijos vyno atradimai 2

Jeigu reiktų išvardyti ženklus, būdingus Sardinijos salai, pirmiausia pasakyčiau: vėjas, akmuo, avys. Taip...

Laisvalaikis
2018.10.28
Jūsų stalas: tikra ir netikra vėžlių sriuba Premium

Knygoje „Alisa stebuklų šalyje“ buvo vienas labai keistas ir liūdnas personažas vardu Netikras Vėžlys. Tiesą...

Verslo klasė
2018.10.28
Restorano šefas G. Žalys: atėjo laikas antrajam „Stiklių” kvėpavimui 3

„Prancūzija mane išmokė patriotizmo, todėl aš esu čia“, – sako Gerdvilas Žalys, naujasis „Stiklių“ restorano...

Laisvalaikis
2018.10.26

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Sutinku Plačiau