CNN kuria filmą apie Anthony Bourdainą

Publikuota: 2018-09-07
„Kūnas nėra šventovė, jis – atrakcionų parkas. Mėgaukis kelione“, – yra sakęs Anthony Bourdainas. Danny Moloshok („Reuters“ / „Scanpix“) nuotr.
„Kūnas nėra šventovė, jis – atrakcionų parkas. Mėgaukis kelione“, – yra sakęs Anthony Bourdainas. Danny Moloshok („Reuters“ / „Scanpix“) nuotr.

JAV televizijos transliuotojui CNN priklausanti kompanija „CNN Films“ kuria dokumentinį filmą apie virtuvės šefą, keliautoją, televizijos laidų vedėją ir knygų autorių Anthony Bourdainą.

Kaip praneša „Vanity Fair“, filmas turėtų debiutuoti 2019 m. kino festivaliuose, paskui atkeliaus į kino teatrus, o dar vėliau bus rodomas per CNN. Per šį kanalą rodyta ir itin didelio populiarumo sulaukusi šefo laida „Parts Unknown“.

„Iš laidų gerai pažinojome Tonį, tačiau žmonės trokšta sužinoti dar daugiau, taip jie nori darsyk pagerbti šefo karjerą ir jį patį.“, – komentuoja Amy Entelis, „CNN“ Talentų ir turinio viceprezidentė.

Šį rudenį turėtų pasirodyti ir p. Burdaino knygų bendraautorės Laurie Woolever rašoma šefo biografija, ją ketina išleisti leidykla „Ecco“.

Anthony Bourdainas buvo rastas negyvas š. m. biržėlio 8 d., savo viešbučio kambaryje Kaizersberge, netoli Strasbūro (Prancūzija), kur šiam rudens sezonui filmavo laidą „Parts Unknown“.

Kaip rašė „Verslo žinios“, šefas gimė 1956 m. Niujorke, prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to jis buvo vadinamas šefų šefu, o jo namais – plačiai žinomas Niujorko restoranas „Les Halles“.

Jis išgarsėjo knyga „Virtuvė slaptai“ (lietuvių kalba ją išleido leidykla „Baltos lankos“), kuri vos pasirodžiusi tapo šiuolaikine kulinarinės literatūros klasika. Kūrinys sulaukė tokios sėkmės, kad netrukus kanalas „Food Network“, o vėliau ir „Travel Channel“ pasiūlė p. Bourdainui kurti ir vesti kulinarijos ir kelionių šou. Taigi jis nuolat keliavo ir rašė. Įvairūs p. Bourdaino straipsniai ir esė sėkmingai spausdinti daugelyje prestižinių leidinių. Jo autorinė laida „Anthony Bourdain: No Reservation“ laimėjo 2009-ųjų „Emmy“ apdovanojimą dokumentinės televizijos kategorijoje.

Gauk nemokamą LAISVALAIKIO savaitraštį į savo el.pašto dėžutę:

Pasirinkite Jus dominančius NEMOKAMUS savaitraščius:













Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 
Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Europarlamentarams maistą „pagardino“ belgišku PVM 2

Šiuo metu atostogaujantys Europos Parlamento (EP) nariai ir jų padėjėjai bus nemaloniai nustebinti, kai...

Finansai
2019.08.18
Vyno vertinimas balais – atgyvena ar būtinybė Premium

Gegužę vyno pasaulį apskriejo žinia, kad neabejotinai žymiausias pasaulio vyno kritikas Robertas Parkeris...

Laisvalaikis
2019.08.17
Technologijos atpažins padirbtą viskį 7

Glazgo universiteto (Škotija) mokslininkai sukūrė cheminių sensorių sistemą, savotišką dirbtinį liežuvį,...

Laisvalaikis
2019.08.17
Markė – netikėtų atradimų kraštas Premium

Italijos regionas Markė (Marche) Lietuvoje dar tik atrandamas. Nedaugelis žino, kad Markėje auga įvairių...

Laisvalaikis
2019.08.10
Išbrangus avokadams, restoranai imasi gudrybių  1

Smarkiai išaugusi paklausa ir prastas derlius taip pabrangino avokadus, kad kai kurie restoranai nebeišgali...

Pramonė
2019.08.08
Lietuvoje rinkai neaugant, eksportą didina dviženkliais skaičiais Premium 1

Alaus vartojimui šalyje nedidėjant, aludariai pajamas augina plėsdamiesi eksporto rinkose. Populiariausios...

Pramonė
2019.08.07
Škotai nenori prarasti ES paramos viskiui ir lašišai

Jungtinei Karalystei išsirinkus naują ministrą pirmininką, kietojo „Brexit“ scenarijus atrodo kaip niekad...

Laisvalaikis
2019.08.04
Iliustruotoji istorija: Žaliasis graikų auksas

Senovės graikams svarbiausi buvo trys dalykai: maistas, vanduo ir alyvuogių aliejus. Aliejus buvo vartojamas...

Laisvalaikis
2019.08.04
Tarptautinė alaus diena: kas jo pagamina, importuoja ir išgeria daugiausia 4

Pasaulis mini Tarptautinę alaus dieną. Europos Komisija (EK) siūlo pažvelgti į su alumi susijusią statistiką...

Pramonė
2019.08.02
„Herkaus Kanto“ bare darbuotoją nuo kliento sunkiai atskirsi Premium 2

Maitinimo įstaigų vadovų didžiausias galvos skausmas – didelė darbuotojų kaita. „Herkaus Kanto“ bare...

Gazelė
2019.08.01
Vietoj deimanto – kvadratinis arbūzas Premium

Takashi Hosokawa, Japonijos Išikavos prefektūroje veikiančio karštųjų versmių viešbučių tinklo savininkas,...

Laisvalaikis
2019.07.30
Italų močiutės – „Youtube“ žvaigždės 1

Kiekvienas italas pasakys, kad yra tik vienas teisingas būdas gaminti makaronus. Ir tai nėra kokia nors...

Laisvalaikis
2019.07.28

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Sutinku Plačiau