Valgytojai išrinko geriausią Vilniaus restoraną

Publikuota: 2017-11-13

Šį savaitgalį Vilniuje, konferencijų ir parodų centre „Litexpo“, vykusioje Baltijos maisto ir gėrimų parodoje BAF buvo apdovanotas restoranas, tapęs „Vilniaus gastronomijos savaitės“ (VGS) žvaigžde. Iš 26-ių šioje savaitėje dalyvavusių sostinės maitinimo įstaigų didžiausią įspūdį svečiams paliko virtuvės meistro Deivydo Praspaliausko restoranas „Amandus“.

Pirmaisiais savo restoranais „Lauro lapas“, „Bistro 1 Dublis“, „Dublis“, kavine „Kepykla“ bei daugybe laimėjimų virtuvės meistrų konkursuose išgarsėjęs virtuvės meistras D. Praspaliauskas naują restoraną šių metų birželį atidarė Vilniaus senamiestyje veikiančiame viešbutyje „Artagonist“.

Vilniaus gyventojai ir miesto svečiai „Vilniaus gastronomijos savaitėje“ dalyvavusiuose restoranuose ragavo specialiai šiam renginiui paruoštus patiekalus, mėgavosi jais, aptarnavimu, atmosfera ir balsuodami rinko savo favoritus. Daugiausia balsų surinko „Amandus“.

Pasak p. Praspaliausko, toks apdovanojimas prieš kelis mėnesius pradėjusiam veikti restoranui yra paskatinimas ir įrodymas, „jog esame darni komanda ir galime pasiekti gerų rezultatų. Sudarydamas meniu stengiausi, kad patiekalai būtų geri, kokybiški ir turėtų papildomą vertę – būtų pagaminti iš lietuviškų produktų“.

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Gauk nemokamą LAISVALAIKIO savaitraštį į savo el.pašto dėžutę:

Pasirinkite Jus dominančius NEMOKAMUS savaitraščius:















Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 
Apie sveiką maistą – kitaip

Mitybos specialistų „išduodami“ leidimai valgyti vienus produktus ir vengti kitų, kaip ir stebuklingos...

Laisvalaikis
2018.02.18
2018-ųjų mitybos tendencijos ir mados

Nuo vegetariškų „mėsainių“ iki nealkoholinių „svaigiųjų“ gėrimų: 2018-aisiais vyraus ne tik sveiko, bet ir...

Laisvalaikis
2018.02.17
Pradėjo kepti tai, ko reikia ne tik klaipėdiečiams: po pusmečio jau planuoja plėtrą Premium

Verslininkai sako, kad sveiko maisto mados banga jau praėjo, bet valgytojų, ieškančių kuo natūralesnių...

Žemaitijos restoranas, kurio taisykles svečiai išmoko Premium

Geri darbuotojai, darbas neskaičiuojant valandų, kelios kultūros taisyklės svečiams – tai padeda daugiau kaip...

Iliustruotoji istorija: narkotikai Romos imperijoje

Senovės Romoje narkotikai buvo laisvai prieinami. Norėdami numalšinti skausmą arba pajusti meninį įkvėpimą...

Laisvalaikis
2018.02.11

Verslo žinių pasiūlymai

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

„Verslo žinių“ akademija

„Verslo žinių“ akademija

Išsamūs praktiniai mokymai ne didesnėse nei 14 dalyvių grupėse

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau